Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotimainen omenalajike joka sopii hyvin leivontaan?

Vierailija
30.08.2020 |

?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääasia, että on luomuomena, johon ei ole suihkutettu pintakäsittelyainetta, sitä sellakkaa, jota intiasta tuodaan pilaamaan meidän sapuskat.

Lobo on hyvä talviomena, joten niistä ne vialliset kelpaa hyvin leivontaan, mut ei niitä tietenkään vielä saa kerätä puista, jos ei ole "valmiita".

Vai aiotko ostaa omenapuun taimen?

2/4 |
30.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Periaatteessa omena kuin omena käy. Nyt on kypsiä vasta kesälajikkeet Valkea kuulas, Bergius, Pirja, Huvitus ja muutama muu.

Parhaita talousomenoita ovat Antonovka, Särsö ja Punainen Melba, mutta ovat vielä raakoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 kahvikupillista vehnäjauhoja, 2 kk sokeria, 2 tl leivinjauhetta, sekoita kuiva-ainekset. Lisää 2 dl maitoa, 2 rkl juoksevaa paistomargariinia. Levitä ja tasaa lusikalla noin 0,5 cm kerros leivinpaperille uunipellille. Pintaan 10-12 omenan siivut tai pilkkeet, hiukan marjoja esim. mustikkaa, mustaherukkaa... Ripottele vielä sokeria ja reilusti kanelia. Paista keskitasolla 230 C 45 minuuttia.

Vierailija
4/4 |
30.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

4 kahvikupillista vehnäjauhoja, 2 kk sokeria, 2 tl leivinjauhetta, sekoita kuiva-ainekset. Lisää 2 dl maitoa, 2 rkl juoksevaa paistomargariinia. Levitä ja tasaa lusikalla noin 0,5 cm kerros leivinpaperille uunipellille. Pintaan 10-12 omenan siivut tai pilkkeet, hiukan marjoja esim. mustikkaa, mustaherukkaa... Ripottele vielä sokeria ja reilusti kanelia. Paista keskitasolla 230 C 45 minuuttia.

Puuttuukohan tästä jotain? Melko kuivakka pohja!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kolme