Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipurit hoi! Sokerin korvaamisesta makeutusaineella

Vierailija
25.08.2020 |

Ajattelin tehdä omenapiirakan. Ohjeessa 4 dl sokeria. Mulla olikin sokeri lopussa ja 2,5 desiä vaan jäljellä. Makeutusjauhetta on. Riittäisiköhän tuo pienempi sokerimäärä vai korvaanko osan makeutusjauheella? Jos korvaan niin paljonko sitä sitten laitetaan? Ja miten se ylipäänsä korvaa sokerin leivonnaisissa maun kannalta?
Teen pohjan puolukkapiirakan ohjeella ja omenapiirakka luonnostaan kai makeampi.
Sokeria kyllä ylimääräinen desi vielä mutta se tulee sellaiseen muruseokseen joka riporellaan piirakan päälle eli siitäkin makeutta tulee. Ja kanelisokeriseosta on myös.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käyttäisin vain pienempää sokerimäärää. Makeutusaineiden mausta en tykkää.

Vierailija
2/3 |
25.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko muita mielipiteitä/kokemuksia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit hyvin vähentää sokerin määrää tai korvata osan kidesokerista fariinisokerilla, kanelisokerilla, siirapilla, hunajalla tms. En menisi lisäämään makeutusainetta omenapiirakkaan, siitä voi helposti tulla ylimakea tai siihen voi tulla outo sivumaku.