Hasselbackan perunat, onko muuta eroa kuin viillot tavalliseen perunaan?
Kuka viitsii pelkän ulkonäön takia nähdä hirveän vaivan?
Kommentit (13)
Ei ne viillot ole se idea vaan kuorrutus. Erittäin helppoja tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Miksi et vaan googlannut ohjetta?
Koska netti ei ehken toiminut.....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi et vaan googlannut ohjetta?
Koska netti ei ehken toiminut.....
Etanapostillako sä tänne viestittelet?
Vinkki: kun laittaa sen viipaloitavan perunan toisen reunan alle vaikka puulastan varren, on nopeampi leikata, eikä mene viilto liian syvälle pottuun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi et vaan googlannut ohjetta?
Koska netti ei ehken toiminut.....
Voihyväluoja...
Vierailija kirjoitti:
Vinkki: kun laittaa sen viipaloitavan perunan toisen reunan alle vaikka puulastan varren, on nopeampi leikata, eikä mene viilto liian syvälle pottuun.
Tai laittaa sen perunan kauhaan/lusikkaan ja viipaloi niihin reunoihin asti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi et vaan googlannut ohjetta?
Koska netti ei ehken toiminut.....
Etanapostillako sä tänne viestittelet?
😂
Niihin perunoihin laitetaan voinokare ja juustoraaste, joka muodostaa ihanan rapean suolaisen pinnan niihin perunoihin. Ostin itse jostain kokkikaupasta sellaisen puisen jutun, johon sen perunan voi laittaa ettei leikkaa vahingossa pohjaan saakka.
Mun mielestä toimii paremmin sitten, kun perunoissa alkaa olla enemmän tärkkelystä kuin näissä uusissa perunoissa. Siis se ruokalaji maun puolesta.
Mä en laita juustoa, vain kuminaa, suolaa ja voisulaa. Voitelen lisää paiston aikana.
Niihin tulee kuorrutus niiden viiltojen lisäksi.