MIKSI karjalanpiirakat on makeita???
En käsitä, ostin kotiuunin rukiisia cocktail piirakoita ja hyi hitto että on makeita, eikö niiden kuulu olla suolaisia????
Kommentit (9)
Näyttäisivät sisältävän porkkanaa ja glukoosia. Glukoosihan on sokeria.
En tiedä, miksi tosiaan niiden ja monen muunkin eineksen pitää olla makeita. Olen pari kertaa yrittänyt ostaa lounaaksi myös esim. kaalikääryleitä tai kaalilaatikkoa. Ja niin ovat ällömakeita, että syömättä jäi. Mistä tuo johtuu? Itse en käytä koskaan sokeria missään, niin ehkä on omassa suussanikin tuo syy... Olen vain luullut, että jos ostaa pääruokaa ei tarvitsisi kärsiä siitä makeudesta, jälkiruokia osaan jo välttää ;)
Kaalikääryleessä ja -laatikossa on ihan perinteisen mummoreseptin mukaan siirappia. Tosin vain hitunen, mutta kuitenkin.
Karjalanpiirakoiden makeus tulee porkkanasta, ja porkkanapiirakankin voi tehdä ilman glukoosia. Ihan perinteinen riisipiirakka ei ole makea. Kannattaa aina lukea tuoteseloste, niin ei tule yllätyksiä.
[quote author="Vierailija" time="05.08.2013 klo 18:45"]
En käsitä, ostin kotiuunin rukiisia cocktail piirakoita ja hyi hitto että on makeita, eikö niiden kuulu olla suolaisia????
[/quote]
koska niitä valellaan sokeriliemellä, että mummot mussuttais niitä kun mummot tykkää pullasta ja makeesta. samaa oon ihmetelly itekin, olen lopettanut ostamisen
Glukoosia tungetaan nykyään lähes joka einekseen ja leikkeleeseen. Siitä johtuu ruuan makeus. Makea koukuttaa syömään lisää ja lisää. Onko ihme, että eineksen popsijat ovat pulleroita?
se riippuu emännän mallista, myös maku
Mua ei ainakaan houkuttele syömään, toivottavasti maistuvat pojalle, mä en niitä enää syö.
AP
AP jatkaa, Malvialan piirakat ei ole makeita, niistä tulee ihania, mutta lähikauppa ei myy niitä.