Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä valmistat avokadosta?

Vierailija
17.05.2013 |

Ostin ison pussillisen ja maistuu pelkilleen kyllä pahalta. Tai ei oikeastaan maistu miltään, mutta tuntuu oudolta suussa. Salaatin seassa meni ihan hyvin, mitä muuta tuosta voisi laittaa? Niitä on kaapissa vielä viisi kappaletta, enä keksi mitä tekisin niistä...

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittoa, guacamolea, pastaa.

Vierailija
2/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.05.2013 klo 07:53"]

Ostin ison pussillisen ja maistuu pelkilleen kyllä pahalta. Tai ei oikeastaan maistu miltään, mutta tuntuu oudolta suussa. Salaatin seassa meni ihan hyvin, mitä muuta tuosta voisi laittaa? Niitä on kaapissa vielä viisi kappaletta, enä keksi mitä tekisin niistä...

[/quote]

Koita sitä some-pastaa, on hyvää. Minusta on myös hyvää sellaisenaan, kun pistää hiukkasen suolaa päälle ja lusikoimaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm, onko ne kypsiä? Pahoja ne onkin jos raakana syö. Minä syön mieluiten suolan kanssa siltään, tai sitten ruisleivän päälle ja vähän suolaa. 

 

Vierailija
4/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opettele ihmeessä tykkäämään, ne ovat niin terveellisiä! Mä teen usein voileipiä, joihin laitan päälle avokadoa ja ripottelen vielä soijakastiketta ja pippuria, ehkä sitruunamehuakin. Salaatissa on herkullista, viherpirtelössä, guacamolen voi tehdä helposti kypsistä avokadoista.... Itse nautin juuri siitä koostumuksesta, kun se on niin ihanan täyteläinen ja rasvainen...!

Vierailija
5/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä nyt ei ole mitään valmistamista, mutta laita päälle pippuria, oliiviöljyä ja omenaviinietikkaa..NAM.

Vierailija
6/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todennäköisesti sun avokadot ovat vielä raakoja ja siksi maistuvat oudolta. Anna kypsyä ja maista sitten uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin tykkään syödä ruisleivän kanssa - ruikkari paahtimeen että tulee rapsakaksi, siihen päälle levitellään (ehdottomasti kypsä!) avokadonpuolikas ja päälle sormisuolaa, voi herranjumala että on hyvää. Laitan myös smoothieihin, ja onhan se avokadopasta suoraan taivaasta...

Vierailija
8/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole raakoja, pikemminkin todella kypsiä, kun kuorikin lähti ihan vetämällä käsin pois. Se maku on vain jotenkin outo, kun en ole tuollaisia syönyt juurikaan. Täytyy kokeilla laittaa suolaa! :)

 

Onko teillä jotan hyvää pasta-ohjetta? 

 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän sitä juurikin salaateissa kuten olit itsekin laittanut. Lisäksi laitan sitä usein leivän päälle kuin voita. Siis en siivutettuna vaan ihan veitsen avulla voitelen leivän avokadolla. Guacamolea teen myös välillä. Mielestäni se on kiva ihan pelkkänä lisäkkeenä, mutta ilmeisesti et tykännyt mausta paljaaltaan.

Vierailija
10/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta. Sieltä löytyy tosi hyviä reseptejä ja eri variaatioita. 

Lopuista voit tehdä vaikka levitteen voileiville. Lisää suolaa, limeä, pippuria ja hippusellinen cayannea tai chiliä. Avot, älyttömän hyvää ruisleivän päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
17.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avocado on myöskin pahanmakuinen liian kypsänä.

Sopivan kypsänä todella herkullista miten hyvänsä laitettuna, kylmä avocado-keitto on ihanaa hellepäivän ruokaa, mössättynä ruisleivän päällä tosi hyvää. Mielestäni ne pienet avocadot, joita niissä pusseissa myydään, eivät ole niin hyviä, kuin ne isommat lajikkeet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kolme