Pihvin paras kypsyysaste ja miksi se on medium?
En pidä pihvejä kypsinä syöviä ihmisiä kauhean fiksuina. Pihvi menettää kypsänä mehukkuutensa ja makunsa. Siksipä me ruoasta ja sen valmistuksesta tietävät syömme pihvimme aina mediumina.
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Täysin makuasia.
Ei ole. Sama kuin sanoisi pitävänsä 2 vuorokautta seisseestä kahvista.
Kyllä medium on liian kypsä. Puoliraaka on sopiva kypsyys jos on kyseessä laadukas liha.
Mitä laadukkaampaa lihaa, sen raaempana se syödään.
Ongelma on kun nämä ketjuravintolat eivät osaa paistaa pihviä oikeaan kypsyyteen.
En luokittele ihmisten älykkyyttää heidän syömiensä ruokien mukaan.
Ootko sä se välipalahullu, joka on pakkomielteisen kiinnostunut vieraiden ihmisten ateriarytmeistä?
Vierailija kirjoitti:
En luokittele ihmisten älykkyyttää heidän syömiensä ruokien mukaan.
Ehkä nyt pihvin kypsyysaste ei vaikuta siihen, mutta kyllä himovegaanit nyt vaan ovat ihan tyhmiä aatteensa kanssa. Hankaloittaa nyt elämäänsä vapaaehtoisesti ja syödä pahanmakuisia korvikkeita.
Minä syön pihvini suoraan laitumelta.
Hyi medium on liian kypsä, sen tulee olla medium miinus.