Tuleeko tavismammasta huippukokki lihaliemikuutioiden avulla?
Kommentit (12)
Ei tule, vaan mausteiden ja kasvisten vaihtelevan käytön opettelemisen ja oikeiden kokkaustekniikoiden kautta. Liemikuutioista voi jopa luopua. Kokeile lipstikkaa?
Riippuu ihan sopasta. Mies käyttää niitä meillä enemmän kuin minä joten on riippuu se myös makuasioista.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kenestäkään taviksesta pitäisi tulla huippukokki?
Lihaliemikuutioiden takia.
Oma mielipiteeni on, että lihaliemikuutiot on iljettävää moskaa. En ole käyttänyt koskaan enkä käytä.
Kyllähän niillä makua saa ruokaan.
Tavismammasta ei tule mitään muuta ku paskaa ja mukuloita.
Vierailija kirjoitti:
Ei tule, vaan mausteiden ja kasvisten vaihtelevan käytön opettelemisen ja oikeiden kokkaustekniikoiden kautta. Liemikuutioista voi jopa luopua. Kokeile lipstikkaa?
Niin no. Liemikuutioissa on yleensä useampaa yrttiä, jotka vahvistavat makuja. Jos lihan makua saa keitettyä esim. luista niin lipstikka, persilja, kynteli, umamia jne.. riittävät kyllä.
Zinc
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän niillä makua saa ruokaan.
Niin - palmuöljyn makua...!
Mulla on kaapissa lihaliemineliöitä.
Zinc
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän niillä makua saa ruokaan.
Niin - palmuöljyn makua...!
Sitä ostan pulloissa !
Zinc
Lisäätkö kastelukannulla,lapiolla,lusikalla vai haarukalla sitä umamia?
Zoppa henkilö zinc??
Miksi kenestäkään taviksesta pitäisi tulla huippukokki?