Kannattaako kakku täyttää vuorokautta aiemmin vai saman päivänä?
Suklaakakun ajattelin leipoa perjantai-illaksi. Suunnittelin tekeväni pohjan tänään illalla sillä huomenna en ehdi mutta kannattaako minun tehdä ja täyttää kakku kreemillä tänään illalla vai huomenna aamulla, kumpi säilyvyyden ja maun kannalta järkevintä? Ja jos täytän tänään onko kakku syötävää vielä lauantaina? Kreemi tehdään siis suklaasta, sokerista, voista ja tuorejuustosta. En ole mikään mestarileipuri siksi näin hassuja kyselen :D
Kommentit (3)
Maun kannaltw kakku kannattaa täyttää edellisenä iltana. Ulkonäön kannala se kannattaa päällystää samana päivänä.
Vierailija kirjoitti:
Maun kannaltw kakku kannattaa täyttää edellisenä iltana. Ulkonäön kannala se kannattaa päällystää samana päivänä.
Okei, kiitos! Eli tarkoitat siis, että kannattaa täyttää tänään mutta levittää kakun päälle ja reunoille vasta huomenna? :)
Vaikea kyllä sanoa...