Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten säilytätte avatun fariinisokerin?

Vierailija
11.04.2020 |

Harmittaa, kun avattu pussi kuivuu vaikka pakkaisin sen miten.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama täällä. Tuntuu että kaikkea on kokeiltu eikä mikään auta. Odotan kiinnostuksella, onko joku keksinyt ratkaisun tähän.

Vierailija
2/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla sama ongelma. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kivettyy mutta laita 1 rkl vettä niin pehmiää ja mikrota.

Jos olisi vakumointilaite niin se olisi toimiva ratkaisu.

Vierailija
4/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pusso tiukasti kiinni klipsulla ja lasipurkkiin. Jos on päässyt kovenemaan niin rkl vettä pussiin ja odota seuraavaan päivään, on taas pehmeää. Jos on kiire niin nopea mikrotus auttaa myös.

Vierailija
5/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minigrip-pussiin. Vai mitä ne nykyisin on. 

Vierailija
6/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kostealla ilmalla on pehmeää, kuivalla tiiliskivi. Kaipa kuivumisen voi estää teippaamalla paketin kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei auta minigripit tai mikään ilmatiivis paketointikaan.

Vierailija
8/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita fariinisokerin sekaan yksi tavallinen sokeripala ja sitten pakasterasiaan tms.

Tadaa, säilyy irtonaisena!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita fariinisokerin sekaan yksi tavallinen sokeripala ja sitten pakasterasiaan tms.

Tadaa, säilyy irtonaisena!

Juuri näin, parikin sokeripala voi laittaa.

Vierailija
10/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, tämä on niin totta. Tein tässä jo yhden erän simaa, ja yli jäi yli puoli pussia fariinisokeria. Teen nyt uuden erän (6 litraa) tässä lähipäivinä, niin ei ehdi kovettumaan, siihen menee vähän alle 4 dl fariinisokeria. Tietysti jos on vaaka, voi myös fariinisokerin punnita, ja konvertoida volyymiyksiköksi (taisi olla jotain 70 g = 1 dl)

T. Lidl-mies.

Vierailija
12/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilytän fariinisokeria jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ilmatiiviissä lasipurkissa.

https://www.prisma.fi/fi/prisma/bormioli-fido-tolkki-1l-ilmatiivis

Kiitos!

Testaan myös sokeripalavinkin. T. Ap

Vierailija
14/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen hakannut vasaralla tarvittavan määrän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovettunut sokeripaakku astiaan, 2-3 tl vettä ja 30 sekuntia mikrossa. Sekoita, lisää vettä ja uudestaan mikroon, jos ei ole vielä tarpeeksi pehmentynyt.

Vierailija
16/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita fariinisokerin sekaan yksi tavallinen sokeripala ja sitten pakasterasiaan tms.

Tadaa, säilyy irtonaisena!

Mihin tämä sokeripalajuttu perustuu?

Vierailija
17/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on aina auttanut se, että suljen oman pakkauksen tiukasti ja kiedon sen muovipussiin, jonka suljen pyykkipojalla. Ei se nyt vuosikausia säily, mutta käyttöiän verran.

Vierailija
18/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ruvennut ostamaan siirappia.

Vierailija
19/19 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Umpiotölkissä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kahdeksan