Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä on teidän mielestä paras karkkipussi? Ajattelin ostaa pitkästä aikaa karkkia ja haluaisin kokeilla jotain uutta, mutta en oikein tiedä mitä. Mitä karkkia te syötte?

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä tilasin ruokatilauksen mukana Pandan Choco Lakrits "salty caramel" kuulia. Ai että ne on hyviä! Salmiakkilaku, jonka ympärillä valkosuklaata, jossa salty caramel kuori. Olen aiemmin testannut toista makua - rosmariinilakritsi, jossa valkosuklaata ja mustaherukkakuori. Jälkimmäiset oli vielä parempia, mutta ne ei olleet tilattavissa Citymarketista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lidlin Grazy Frogs on oma suosikkini. Toinen on Dracula Blood.

Lidliin en ole menossa vähään aikaan, mutta pitää muistaa tuo ja kokeilla kun siellä päin käyn! ap

Vierailija

Kiitos vinkeistä! Pitää kirjoittaa nuo kaikki ylös ja katsoa kaupassa mikä vaikuttais omaan makuun parhaimmalta :) hyvää yötä!

Vierailija

Tutti Frutti mix (tummanvihreä pussi), tutti frutti sour ja tutti frutti passion. Lisäksi vielä vegaanisia. Mixissä paras sekoitus salmiakkia ja hedelmää.

Vierailija

Haribo Flower Zourr on erittäin hyvä, jos pitää kirpeistä karkeista. Ne eivät kuitenkaan ole älyttömän kirpeitä, vaan makeuttakin löytyy. Paikallisessa Prismassa karkkihyllyt ammottivat tyhjyyttään, mutta onneksi noita lemppareitani vielä löytyi. Kirpeät karkit eivät kai ole ihan niin suosittuja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat