Mikähän lakritsissa on sellaista, että sen syömistä ei pysty millään lopettamaan?
Muiden herkkujen kanssa ei ole samaa ongelmaa. Esim. suklaata voi hyvin ottaa yhden palan tai jotain muuta karkkia yhden ja se jää siihen. Mutta sitten jos edessä on perinteinen pantteripussi, pussi täytelakritsia tai lakupaloja tms, niin sen syömistä ei vain kykene lopettamaan ennen kuin pussi on tyhjä. Mikä siinä lakritsissa oikein noin koukuttaa ja onko teillä muilla samaa? Pelkkä sokerikaan se ei voi olla, kun muiden karkkien ja sokeriherkkujen kanssa ei ole samaa ongelmaa.
Kommentit (8)
Ei aitoa lakritsijuurta juurikaan kukaan jaksa syödä.
Pandan ja Halvan lakritsassa on 75g glukoosisiirappia ja sokeria per 100 grammaa ja pieni määrä myös lisättyä suolaa. Lakritsiuute on ainesosalistalla häntäpäässä ja sitä on muutama prosentti.
Sokerikoukussa noita syö helpostikin puoli kiloa samoin kuin irtokarkkeja. Esidiabetes kolkuttaa ovella..
https://www.foodie.fi/products/12113
Maustettua Sokerisiirappia ja vehnäjauhoahan tuo on valtaosin. Olet hiilarikoukussa.
Niihin laitetaan jotain amfetamiinijohdannaista aiheuttamaan koukuttumista.
Vierailija kirjoitti:
https://www.foodie.fi/products/12113
Maustettua Sokerisiirappia ja vehnäjauhoahan tuo on valtaosin. Olet hiilarikoukussa.
Hedelmäkarkeissakin on noita sokerisiirappeja ja glukoosi- ja fruktoosisiirappeja. Miksi ne ei silti koukuta yhtään? Pikemminkin ovat ällöjä ja jäävät aina kuukausiksi pussien pohjalle? -ap
LAKRITSA!