700G kanansuikaleita keittoon?
Mitä valmistaisitte? Puu-uuni lämpiää ja olis nuo sulamassa. Aattelin tehdä kanakeiton joka kypsyy itsestään siellä uunissa sitten. Porkkanat pehmentyy 45 minuutissa, mutta miten kypsentäisitte tuon kanan sinne joukkoon, että saa mahdollisimman paljon makua?
Kommentit (6)
Paistat ja maustat ne ihan normaalisti paistinpannulla ja lisäät ne vasta ihan loppuvaiheessa sinne keittoon. Ihan turha niitä kanoja on pistää pitkäksiaikaa sinne keittoon muhimaan. Hajoo ihan turhaan veteläksi mössöksi.
Kaverin vaimo paistaa tuollaisen rasiallisen itselleen välipalaksi kun tulee menoiltaan kotiin. Sekaan menee puolen litran kuohukerma ja parit tuorejuustot. Lisäksi uppoaa valkosipulipatonki tai kaksi.
Oon paha ja laiska. Paiskoisin suikaleet vaan patahan ja mausteet perään. Mestarikokikiksi kutsuvat.
Vierailija kirjoitti:
Kaverin vaimo paistaa tuollaisen rasiallisen itselleen välipalaksi kun tulee menoiltaan kotiin. Sekaan menee puolen litran kuohukerma ja parit tuorejuustot. Lisäksi uppoaa valkosipulipatonki tai kaksi.
Ei nyt valitettavasti auta minun kanakeittoa, vaikka vaimos sikailis tuolla tavalla joka ilta.
Vierailija kirjoitti:
Paistat ja maustat ne ihan normaalisti paistinpannulla ja lisäät ne vasta ihan loppuvaiheessa sinne keittoon. Ihan turha niitä kanoja on pistää pitkäksiaikaa sinne keittoon muhimaan. Hajoo ihan turhaan veteläksi mössöksi.
Kannattaa kieritellä niitä kanoja jauhoissa ja paistaa kuori ruskeaksi, niin niihin saa enemmän makua. Mausta mielesi mukaan.
Paistat ja maustat ensin.