Ruokaohjelmien inhottavimmat asiat -luetellaan niitä
Minusta se on ällöä kun ihmiset huutavat ja puhuvat sylki lentäen ihan ruoka-annoksen tai ruokavalmistelujen päällä, eli se sylki laskeutuu suoraan ruuan päälle. Oikein pahaa tekee joka kerta.
Kommentit (21)
Yksi bodattu ukko laitto ruokaa hihattomassa vaimarissa USA:n karsinnoissa. En varmaan olis edes maistanut... hiki vaan kiilteli ja lensi.
Gordoni ällöttää jo läsnäolollaan. Tarvii itkettää ihmisiä epäonnistumisista.
Australian masterchef oli kiva kun siinä ei ketään haukuttu.
Jotkut kokit on niin hiukset valtoimenaan, vaikka kaikilla pitäisi olla myssyt päässä. Ja sitä sylkeä tosiaan tirskuu.
Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!
Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.
Nää perus kokataan sormukset sormissa tai hiukset auki. Hyrrr.
Vierailija kirjoitti:
Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!
Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.
Mitä? Kyllä meilläkin ruuanvalmistusastiat heitetään tiskialtaaseen ja koneeseen kokkailun jälkeen. Ja pilkotaan aineita eri kippoihin valmiiksi. Miksi ei. Meillä on tiskikone. Eikä yhtään itketä, jos sipulia jää yli tms.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!
Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.
Mitä? Kyllä meilläkin ruuanvalmistusastiat heitetään tiskialtaaseen ja koneeseen kokkailun jälkeen. Ja pilkotaan aineita eri kippoihin valmiiksi. Miksi ei. Meillä on tiskikone. Eikä yhtään itketä, jos sipulia jää yli tms.
Meillä ei ole tiskikonetta. Mitäs aattelit asialle tehdä?
Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi".
Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.
Aikanaan oli trendikästä tehdä vaahtoja aineista, joita ei ennen vaahdoteltu. Ihan jees, jos tulos oli tuhti ja tiivis mousse. Mutta sitten kun tuotos oli vetinen, isokuplainen liru. Hyi helv... ja sitä annosteltiin pieni lusikallinen annokseen eli ihan kun kokki olisi kurlauttanut sylkiklimpin huonon asiakkaan ruokaan. Tuli välitön kakomisrefleksi kun joku otti lusikkaansa tuota tursua.
Vierailija kirjoitti:
Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi".
Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.
Ja sit kun ollaan nuorekkaita ja rentoja niin se on protsku.
Se kun esim. sanotaan beautiful chicken tai amazing broccoli.
Vierailija kirjoitti:
Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi".
Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.
Siinä yritetään häivyttää sitä tosiasiaa, että ruoka tehdään palastelluista eläimistä.
Kun sanotaan että on helppo ja nopea valmistaa ja ainekset löytyy jokaisen kotoa ja kun löydät ohjeen niin mausteista on 5 km:n lista joista osasta ei ole koskaan kuullutkaan. Helppoa ja nopeaa... sellasta ei olekkaan.
Ei kai noissa ohjelmissa niitä ruokia syötäväksi tehdäkään, joten sama mitä sinne roiskuu. Roskiin heitetään ohjelman lopuksi.
Ilmastonmuutoksen ehkäisyn voisi aloittaa näistä ruokaohjelmista.
Vierailija kirjoitti:
Nää perus kokataan sormukset sormissa tai hiukset auki. Hyrrr.
Kaksi Lihavaa Ladyä...
Hiki. Sitä tippuu otsasta, jopa nenänpäästä, pyyhitään kämmenselkään ja hihaan ja liinaan jolla lopuksi siistitään lautasen reunat.
Reilu suolan käyttö aina hämmentää - varsinkin jos on kyse tavallisesta arkiruoasta.
Tomi Björckin hesalainen puhetyyli.
Vierailija kirjoitti:
Maistetaan sormella tai sillä välineellä, millä sekoitetaan. Sitten ei vaan jatketaan kokkailua samoilla välineillä ja ilman pesuja.
Onhan nuo ällöjä, mutta esim. keitettävien ja paistettavien asioiden kohdalla ei oikeasti ole mitään väliä taudinaiheuttajien ja muiden mikrobien kannalta. Kuumassa ne kuolevat. Tuo ällötys on lähinnä mielikuvissa.
Maistetaan sormella tai sillä välineellä, millä sekoitetaan. Sitten ei vaan jatketaan kokkailua samoilla välineillä ja ilman pesuja.