Lue keskustelun säännöt.
Kokonaisen broilerin sulattaminen ja valmistus! Kuinka nopeasti sulamisen jälkeen kertyy bakteerit?
28.11.2019 |
https://www.foodie.fi/entry/atria-1500g-broileri-1-1-pakaste/6407810010…
Ostin tuommoisen. Ohjeessa sanotaan että menee 20h jääkaapissa sulattamiseen. Alkuperäisesti ideana oli antaa sulaa sen 20 h, sen jälkeen marinoida broileri ja jättää toiseksi yöksi vielä muhimoimaan marinaadissa jääkaappiin. Mutta nyt minulle kerrotaan pitkin paikkoja että sulamisen jälkeen bakteerit kertyy niin nopeasti ettei ole suositeltavaa marinoida tuommoista pakaste-lintua.
Miten te sanotte? Uskaltaisiko tuommoisen antaa levätä jääkaapissa sen 32 h eli täysi-sulamisen jälkeen vielä 12 h? Vai pitääkö melkeen heti kypsentää tuon 20h sulamisen jälkeen?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
up