Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joulusuklaat ja -makeiset: Palmuöljyä, glukoosisiirappia ja atsovärejä

Hyi en syö
26.11.2019 |

Vilkaiskaapa joskus huviksenne noiden myyntiin tulleiden joulumakeisten (ja leivonnaisten) tuoteselosteita. Olen ihan järkyttynyt siitä palmuöljyn, glukoosisiirapin ja muiden lihottavien ja muutenkin epäterveellisten mutta tuottajalle halpojen bulkkimömmöjen määrästä! Esimerkiksi oikeaa kaakaovoita saa kohta hakemalla hakea.

Glukoosisiirapin yleistyminen on tapahtunut pikkuhiljaa, ja nyt sitä löytää melkein mistä tuotteesta vaan. Ilmeisesti suomalaiset eivät ole vielä tarpeeksi lihavia; liekö tavoitteena päästä lopulta jenkkien mittoihin.

Glukoosisiirappia on nykyisin siis mm. Vihreissä kuulissa ja palmuöljyä Wiener Nougatissa. :(

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
26.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glukoosisiirappi lisää ihmisessä ruokahalua. Siksi sitä tungetaan joka paikkaan. Sillä saa myös tuotteeseen kuohkeamman oloisen rakenteen. Käytettiinhän sokerivettä ennen vanhaan kampausnesteenä kun ei muuta ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän neljä