Broilerin koipireidet
Laitoin broilerin koipireisistä pataa ja hyvää tuli. Ongelma oli vain se. että niissä oli tosi runsaasti aivan pieniä luita ja rustoja. En enää muista minkä valmistajan ne olivat. Oletteko huomanneet eri valmistajien broilerinkoioireisissä eroja? Onko jollain valmistajalla vähemmän rustoisia?
Haluan nimen omaan koipireisiä nahkoineen. Ne ovat mielestäni maukkain ja mehukkain osa broileria.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän kaikilla broilereilla ole koivissan yhtä paljon luuta ja rustoa :D
Voi olla :D Ajattelisin kuitenkin, että ehkä ruhon (tai mikä se siipikarjalla onkaan) leikkaamisella on tekemistä asian kanssa. Jotkut pannaan sirkkelin läpi, jotkut ehkä tekevät sen toisin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän kaikilla broilereilla ole koivissan yhtä paljon luuta ja rustoa :D
Voi olla :D Ajattelisin kuitenkin, että ehkä ruhon (tai mikä se siipikarjalla onkaan) leikkaamisella on tekemistä asian kanssa. Jotkut pannaan sirkkelin läpi, jotkut ehkä tekevät sen toisin.
Siis vähän kuin kalan perkuussa on eroja. Tämä siis edelleen ap.
Osta sellaista kuin ”broilerin paistileike”. Se on niinkuin sama asia mutta ilman luita ja rustoja.
Tai opettele itse erottamaan luut koipireisistä ennen kypsennystä.
TAI jopa, keitä niistä koipireisistä kanaliemi, anna kanan jäähtyä, revi lihat talteen ja heitä rontit roskiin. Sitten tee se pata. Pakasta liemi myöhempää käyttöä varten (ellet tarvitse pataan).
Vaihtoehtoja on monia, kokonaisten koipireisien heittäminen pitkään kypsennettävä pataan on ehkä huonoin kaikista. Jos et osaa sylkeä luita ulos suupielestä lapinmiesten tapaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän kaikilla broilereilla ole koivissan yhtä paljon luuta ja rustoa :D
Voi olla :D Ajattelisin kuitenkin, että ehkä ruhon (tai mikä se siipikarjalla onkaan) leikkaamisella on tekemistä asian kanssa. Jotkut pannaan sirkkelin läpi, jotkut ehkä tekevät sen toisin.
Siis vähän kuin kalan perkuussa on eroja. Tämä siis edelleen ap.
No myydäänhän broileria luuttomanakin,
Sun pitää opetella itse perkaamaan ne koipireidet luuttomaksi.
Kiitos vastauksista. Tuossa paistileikkeessä ei ole nahkaa, ja se on minun mielestäni paahtuneena kerrassaan maukasta. Pataruokana tämä on vielä vaivatonta valmistaa. Mutta siis, ette ole huomanneet eroja eri valmistajilla rustoisuudessa?
Syön paljon koipireisiä ja niissä on luonnollisesti aina samat luut ja rustot. Eihän se enää ole sama tuote, jos siitä luut ja rustot kaivellaan pois.
Eihän se ole pataa, jos nahka paahtuu.
Eiköhän kaikilla broilereilla ole koivissan yhtä paljon luuta ja rustoa :D