Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö koskaan lihapullia nauta-sikajauhelihasta?

Vierailija
13.11.2019 |

Tuleeko pahoja?
Yleensä käytän vain naudan, mutta nyt päätin säästää.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee mutta miksipä ei siitäkin onnistuisi kunhan paistaa kypsäksi.

Vierailija
2/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen usein. Hyviä tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on se paras raaka-aine arkisiin peruspulliin. Sika antaa pullille rasvaisempana lihana mehevyyttä. Pelkästä naudasta tulee helposti vähän kuivakkaat pullat. 

Paremmat ja hienommat "pyhäpullat" sitten erikseen ja niihin sitten mieluiten hirveä, lammasta tms. ja mausteitakin enemmän.

Vierailija
4/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen, tulee parempia

Vierailija
5/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka kuinka usein ja kaiken lisäksi uunissa. Siellä liika rasva valuu paistopaperille ja silti pysyvät mehevinä.

Vierailija
6/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee, koska en tykkää sianlihan mausta. Tai oikeammin sen hajusta. Mausteisessa lihapullassa se.ei maistu. Pelkästä naudanlihasta, et saa hyviä lihapullia, koska niissä tarvitaan rasvaa, jota saadaan sitä possun jauhelihasta. Myös makkaroista. Itse käytän lihapullissa rasvaista lammasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauramaidosta ja mifuista tulee naminamipullat.

Jaxuhalit ;)

Vierailija
8/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen kyllä. Mutta, kun teen lihapullia, laitan niihin fetajuustoa, aurinkokuivattuatomaattia ja basilikaa, joten ne antavat tietysti paljon makua pulliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina.

Vierailija
10/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äiti teki aina sika-naudasta. Itse teen vähärasvaisesta naudasta. Äidin pullat ihan parasta, tosi mehukkaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen sika-naudasta, siitä tulee parhaat pullat.

Vierailija
12/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen. 

Ja reseptikin on yksinkertaisempi kuin vasemman jalan kenkä:

Anna jauhelihan olla huoneenlämmössä n. 30min, ettei ole ihan jääkaappikylmää.

Murskaa kädessä tai leikkuulaudalla pari koulunäkkiä tai vastaavaa  sirpaleiksi, ei muruiksi asti.

Sekoita jauhelihan joukkoon, ja mausta (suola/pippuri tylsimyksille, muilla esim. inkivääriä, chiliä, sweet-chilikastiketta, valkosipulia tms mitä kaapissa sattuu olemaan).

Anna imeytyä 10min-15min, ja pyörittele elämäsi parhaat pullat.

Kun pullat on paistettu, paista sipuli erikseen pannulla jota et ole pessyt paiston jälkeen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
13.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä teen. 

Ja reseptikin on yksinkertaisempi kuin vasemman jalan kenkä:

Anna jauhelihan olla huoneenlämmössä n. 30min, ettei ole ihan jääkaappikylmää.

Murskaa kädessä tai leikkuulaudalla pari koulunäkkiä tai vastaavaa  sirpaleiksi, ei muruiksi asti.

Sekoita jauhelihan joukkoon, ja mausta (suola/pippuri tylsimyksille, muilla esim. inkivääriä, chiliä, sweet-chilikastiketta, valkosipulia tms mitä kaapissa sattuu olemaan).

Anna imeytyä 10min-15min, ja pyörittele elämäsi parhaat pullat.

Kun pullat on paistettu, paista sipuli erikseen pannulla jota et ole pessyt paiston jälkeen. 

Hyvä resepti. Vielä kun sekoitat sen näkkärisilpun smetanapurkillisen kanssa ja annat seistä vartin ja SITTEN sekoitat sen lihapullataikinaan niin uskon että on parhaat lihapullat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän seitsemän