miksi valmisruoissa on niin vä'hän lihaa tai kalaa?
jotain perunamössöö ja pikkuviipale kalaa tai lihaa nin että pitäs 10 annosta syödä tullakseen täyteen
Kommentit (8)
Kyllä niitä on parempiakin. Ne tuppaavat maksamaan sitten neljä euroa ja ylikin.
Kokkikartanolla esim.
Joo. Ei edes rahalla tahdo saada kunnollisia valmisruokia. Niitä ei yksinkertaisesti ole myynnissä. Jossain K-ryhmän kaupoissa on ravintolassa tehtyjä aasialaityyppisiä valmisruokia, joissa on enemmän lihaa tai kanaa. Hintaluokka noissa on jotain 7e. Toki on myös kauppojen itse tekemiä ruokia joissain kaupoissa.
annoskoko sen määrää,eli n 80-120gr lihaa/kanaa/kalaa on yksi annos,siihen lisukkeet päälle eli yht n 400-700gr
Aika hupaisaa kyllä kun kuvitteli ostaneensa riisiä curry-broilerikastikkeella ja se on lähinnä currynmakuista kiisseliä eikä kanantapaisesta juuri havaintoja. Myös "uusi maku!" tarkoitti enemmän suolaa jotta saataisiin kanan puute piilotettua.
Noihin tosiaan laskettu annoskoon mukaan oikeanlainen määrä proteiinin lähdettä. Usein ihmiset kuitenkin on tottuneet syömään lihaa/kanaa/kalaa ”yli tarvittavan”, joten sen takia lihan määrä tuntuu liian pieneltä.
Vierailija kirjoitti:
Joo. Ei edes rahalla tahdo saada kunnollisia valmisruokia. Niitä ei yksinkertaisesti ole myynnissä. Jossain K-ryhmän kaupoissa on ravintolassa tehtyjä aasialaityyppisiä valmisruokia, joissa on enemmän lihaa tai kanaa. Hintaluokka noissa on jotain 7e. Toki on myös kauppojen itse tekemiä ruokia joissain kaupoissa.
Eineksiä ne kaupan "itsetekemät" on.
ruoka avun herkkkuja, ei maksa mitään 3 kertaa viikossa
Koska liha/kala maksaa enemmän kuin se peruna/makaroonimössö