Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kukaan tehny itse kotimaisista ompuista sidukkaa?

Vierailija
13.09.2019 |

Tuliko hyvää? Miten teit sitä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole tehnyt kun ei ole omia omenia vielä niin paljoa.

Youtubessa löytyy paljon videoita aiheesta. Alkaen omienien murskauksesta niiden puristamiseen mehuksi.

Murskaajan voi tehdä myös itse. Puristus onnistuu myös tunkin avulla. Ehkä paras systeemi. Säiliö toki pitää tehdä missä puristaa.

Myynnissä on myös teräksinen käymisastia.

Vierailija
2/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on omenia ihan hirveästi ja mietin minne ne kaikki ängen, tuli tällainen idea mieleen. Meiltä löytyy muovinen kotiviinipönttö vuodelta kivi ja kypärä, onnistuuko siinä? Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et tee valkkaria?

Vierailija
4/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siideristä tiedä, mutta perinteistä kiljua on joskus tehty ja voihan siitä keittää sitten omenaista pontikkaa.

Vierailija
5/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää valkkarista enkä kiljusta. Ap

Vierailija
6/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vahingossa

Tein tuoremehua viinihapolla ja se alkoi käymään jääkaapissa. Oli simamaista, ihanan pirskahtelevaa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi viisi