kuinka vanhaa kanaa söisitte?
Itse käytän kanaa vielä muutamia päiviä päiväyksen jälkeen. Nyt on viisi päivää vanhaa voiko syödä vielä?? Ei haise tai näytä oudolta vielä. Söisittekö vielä? Kiitti jo etukäteen avusta!!!!
Kommentit (10)
Vanhin jota olen syönyt on ollut noin 55-vuotias.
t: Keijo
Siis olen syönyt vuosiakin vanhaa kanaa.
Sinccis
No viisi päivää vanhan söisin kyllä mutta erityisen huolellisesti kypsennettynä.
Itse en söisi, mutta olen laittanut vielä vanhemmastakin ruokaa asiakkaille. Rosepippuri peittää hienosti pilaantuneen aromin!
T: kokki evp
No jep niin heittää!!! Hermostuttaa tämä asia!!
Vanha kana tarvitsee pitkän kypsennys ajan verrattuna tuoreeseen broileriin, muuten jää zitkeäksi lihas
Pakastin viimeinen käyttöpäivä ja pyrin syömään viikon sisällä mielellään alle
Minä en syö kanaa tai siis broileria enää päiväysvanhana, minusta se alkaa haista tosi nopeasti, monasti jo viiimeisenä päivänä tuntee sen lemun. Salmonellaa on broilereissa jonkin verran ja ajatus salmonellalla kyllästetyn broilerin syömisestä ei houkuttele, vaikka sen kuinka kypsentäisi.
Söisin jos kerta ei näytä eikä haise kummalliselle. Ihmiset heittää liian helposti ruokaa pois.