Lue keskustelun säännöt.
Banaanikakun banaanit? Leipurit hoi
01.09.2019 |
Uusavuton tässä hei, olen tekemässä banaanikakkua, mutta mistä tunnistaa, että banaani on "liian" kypsä ja paras olisi laittaa se biojätteisiin kuin banaanikakkuun?
Kommentit (4)
Kaikki käy, vaikka olis musta ja plösö. Parempaa vaan tulee.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nimenomaan, mitä kypsempi banaani, sitä parempi taikina.
Vain homeinen banaani on liian vanha.
Ei ole sellaista! Jos banaanin kuoret ovat ihan mustat, niin banaani on vain makeampi ja voi vähentää kakussa olevaa valkoista sokeria, mikäli tarkoituksena on siis muussata banaanit kakkutaikinaan. Jos tarkoituksena on koristella banaaneilla niin valitse sellainen banaani, joka ei hajoa käsiin.