Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Banaanikakun banaanit? Leipurit hoi

Vierailija
01.09.2019 |

Uusavuton tässä hei, olen tekemässä banaanikakkua, mutta mistä tunnistaa, että banaani on "liian" kypsä ja paras olisi laittaa se biojätteisiin kuin banaanikakkuun?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole sellaista! Jos banaanin kuoret ovat ihan mustat, niin banaani on vain makeampi ja voi vähentää kakussa olevaa valkoista sokeria, mikäli tarkoituksena on siis muussata banaanit kakkutaikinaan. Jos tarkoituksena on koristella banaaneilla niin valitse sellainen banaani, joka ei hajoa käsiin. 

Vierailija
2/4 |
01.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki käy, vaikka olis musta ja plösö. Parempaa vaan tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan, mitä kypsempi banaani, sitä parempi taikina.

Vierailija
4/4 |
01.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain homeinen banaani on liian vanha.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän seitsemän