Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä sipuliteemakkarasta voi tehdä?

Vierailija
27.08.2019 |

..muuta kuin porilaisen? Nyt parhaat gourmet-reseptit kehiin!

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yäk, vieläkö sitä myydään.

2/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla koiraa? Jos on, niin älä vaan sille tuollaista roskaa anna. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä söin kesällä sitä pannulla kunnolla paistettuina siivuina kera keitettyjen perunoiden ja voi, että kun oli hyvää.

Vierailija
4/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, ajattelin että jollain olisi hyviä ideoita. Kyllähän spammistakin tehdään Havaijilla sushia. Helppohan se on jostain pihvistä tehdä herkullista uokaa, mutta tämä on haastavampaa. Tuo perunoiden kanssa syöminen kuulosti hyvältä.

Vierailija
5/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeiton sekaan

Vierailija
6/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko pannariin. Ja jos omatunto kolkuttaa, niin vaikka paprikasilppua mukaan, sekä sipulia yms. Ja tästähän voi tehdä myös vaikka suolaisia lättyjä. Munakas?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiskohan sitä grillata?

Vierailija
8/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grillivartaisiin, ei tule ainakaan kuivaa. Pitsaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus oli  vuosikymmeniä sitten oli hyvää ja laadukasta tuo sipuliteemakkara. Nykyään kuvottavaa rasvajauhomakkaraa, joka jää kitalakeen kiinni.

Vierailija
10/23 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joskus oli  vuosikymmeniä sitten oli hyvää ja laadukasta tuo sipuliteemakkara. Nykyään kuvottavaa rasvajauhomakkaraa, joka jää kitalakeen kiinni.

...Ja vielä ne helkkarin rustot ja jänteetkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
11/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös kukaan ole huomannut että siitä voi tehdä leikkeleitä?

Se ei edes ole kovin hankalaa, puukolla/veitsellä leikataan ohuehkoja siivuja ja laitetaan ne siivut leivän päälle.

Kokeilkaa rohkeasti tuota niin ei ole enää paluuta entiseen.

-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-

12/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai namii ja pierut päälle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se tee siinä meinaa? Onko siinä muka teetä? 

Vierailija
14/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleivälle sopii

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruisleivälle sopii

Oletko varmistanut sen siltä?

Vierailija
16/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivitetyt pihvit ja muussia.

Vierailija
17/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kerran osaat tehdä porilaisia, ei muita reseptejä tarvitakaan!

Vierailija
18/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä se tee siinä meinaa? Onko siinä muka teetä? 

1. Kuori sipuli.

2. Keitä teetä.

3. Veistä puukolla vuorotellen viipale sipuliteemakkarasta ja sipulista, hörpi palan painikkeeksi teetä.

Alkuperäinen resepti tämä.

Vierailija
19/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ”tee” merkkaa sitä, että se on tukevalla iltapäiväaterialla, siis brittiläisittäin teellä, syötävä makkara. Se on tosiaan alunperin leikattu siivuiksi, paistettu (mitä britit ei paista?) ja tarjottu perunan ja paistettujen tai hlyrytetttyjen vihannesten kanssa.

Siitä saa ihan kohtuullista uunimakkaraa esim omenan ja sipulin kanssa hauduttamalla juusto- tai kermakastikkeen kanssa tarjottuna. Ei välttämättä kevyttä, mutta jos joskus syö...

Vierailija
20/23 |
28.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hopeakettu kirjoitti:

Eikös kukaan ole huomannut että siitä voi tehdä leikkeleitä?

Se ei edes ole kovin hankalaa, puukolla/veitsellä leikataan ohuehkoja siivuja ja laitetaan ne siivut leivän päälle.

Kokeilkaa rohkeasti tuota niin ei ole enää paluuta entiseen.

Minä ainakin luulin, että se ensisijainen tarkoitus olisi juuri leikkeleeksi, kun nimikin on makkara (Ja esim. lauantaimakkarapötkö taatusti menee useimmissa perheissä leikkeleiksi). Hyvin ohuet siivut eivät tunnu kovinkaan rasvaisilta. Kurkkusiivujen ja tomaattiviipaleiden kanssa hyvää leivän päällä. Käsitin, että haetaan uusia tapoja valmistaa ruuaksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän seitsemän