Mikä kastike vai tarvitaanko edes?
Ruokana tänään kuoriperunoita, luomubroiskujauhelihapihvejä (varmaan mukaan taikinaan tulee kuivattuja suppilovahveroita ainakin) ja normaali salaatti. Ruokajuomana vesi tai laimennettu mehu. Tuntuu, että tuohon tarvitsisi vielä kastikkeen, millaisen, resepti?
Kommentit (9)
Tekisin itse juustokastikkeen esim. koskenlaskijasta tai muuten vaan jonkun vaalean kastikkeen. Muuten aika kuivan oloista olisi.
Miten tuo luomu liittyy asiaan? Pitääkö olla eri kastike luomulle ja ei-luomulle, vai halusiko ap vain päteä ja tuputtaa propagandaansa?
Tee niistä suppilovahveroista kermakastike.
Jotain tuo kaipaa, itse tekisin kermaviilikastikkeen.
Sienikastiketta tai kermaviilikastike. Jos sienikastike, niin laita suppikset pelkästään kastikkeeseen.
Ruskea kastike.
M