Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä kastike vai tarvitaanko edes?

Kotikokkaaja
09.05.2019 |

Ruokana tänään kuoriperunoita, luomubroiskujauhelihapihvejä (varmaan mukaan taikinaan tulee kuivattuja suppilovahveroita ainakin) ja normaali salaatti. Ruokajuomana vesi tai laimennettu mehu. Tuntuu, että tuohon tarvitsisi vielä kastikkeen, millaisen, resepti?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskea kastike.

M

Vierailija
2/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin itse juustokastikkeen esim. koskenlaskijasta tai muuten vaan jonkun vaalean kastikkeen. Muuten aika kuivan oloista olisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten tuo luomu liittyy asiaan? Pitääkö olla eri kastike luomulle ja ei-luomulle, vai halusiko ap vain päteä ja tuputtaa propagandaansa?

Vierailija
4/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä! Miksi kyselet?!

Vierailija
5/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Currykastike

Vierailija
6/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee niistä suppilovahveroista kermakastike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain tuo kaipaa, itse tekisin kermaviilikastikkeen.

Vierailija
8/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviilikastike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sienikastiketta tai kermaviilikastike. Jos sienikastike, niin laita suppikset pelkästään kastikkeeseen.