Leipurit, miten suljetaan lihapiirakka leipomossa?
Miten täyte saadaan pysymään piirakan sisällä. Kerro valmistusprosessia, haluaisin tehdä kotona lihapiirakoita.
Kommentit (16)
Tällä ohjeella onnistuu ja tulee hyvää
Ommellen kiinni se laitetaan. =)
Tv. Artesaani ja leipuri.
Vierailija kirjoitti:
Nuolastaan reunat, toimii kuin liima. :)
Seksipalstalle pliis.
Ai niin. Kysehän oli lihapiirakasta.
Leipomoista en tiedä mitään, mutta yksi tapa on painella reunoja haarukalla.
Lautasella pyöräytetään kaksinkerroin oleva taikina irti. Eli saadaan lihapiirakka.
Terveisin: Nipottava Kukkahattutäti
Peukalo - etusormi otteella. Piirakka vasempaan käteen ja nipsitään umpeen. Nopeinta ja kätevintä.
Kaavoihin kangistunut Mirkku käyttää erikeepperiä. Laiska Pate kuumaliimaa. Minä edelläkävelijänä pikaliimaa. Olen nopein ja tehokkain. Odotan edelleen ylennystäni.
Palstan taso=typerykset saa tykkäyksiä
Vierailija kirjoitti:
Palstan taso=typerykset saa tykkäyksiä
Voi, eikö sua ole peukutettu ollenkaan ...?
Vierailija kirjoitti:
Palstan taso=typerykset saa tykkäyksiä
Oletko koskaan kuullut sellaisesta asiasta kuin huumori? Tuon piirakkajutun voisi helposti googlata jos ei muuten tiedä.
Ruokaliimalla, saa isommista kaupoista