miteen duunaatte lohipastan?
Mullla se menee aina niin etttä sipuli, lohi ja kerma. Tagliatelle. Mustapipppuria vähän msusteeksi.
Kommentit (9)
Haluiisi siihen enemmän ehkä al denteä tuorepastamaista fiiilistä, jotain happoa toki muutakiin juustooomaista ehkää.
Vierailija kirjoitti:
Haluiisi siihen enemmän ehkä al denteä tuorepastamaista fiiilistä, jotain happoa toki muutakiin juustooomaista ehkää.
En tiefä miten sitruuuna ja juuusto sopii yhteeen. Sen tiedäään että suola taitttaa sitruunaa pyöööristäen.
Kylmäsavulohi, creme Bonjour ruohosipuli, mustapippuri ja reilu sitruunamehu päälle. Viimeistellään tuoreella tilillä.
Kylmäsavulohta, pakasteherneitä / sokeriherneitä, paprikaa, kermaa. Nämä ainekset pitää olla, että tykkään.
Tykkäisin kyllä muunkinlaisista varmaan.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Sipuli, ripausvehnäjauhoja, merisuolailla suolattu lohi, kerma/maito, sinappi, basilika, sitruuna, mustapippuri.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Haluiisi siihen enemmän ehkä al denteä tuorepastamaista fiiilistä, jotain happoa toki muutakiin juustooomaista ehkää.
En tiefä miten sitruuuna ja juuusto sopii yhteeen. Sen tiedäään että suola taitttaa sitruunaa pyöööristäen.
Ja mitä sitruuunassa pyöristää hapokuuttta. Sitruunan vois jättäää melkeein ja lähteee etsimään avaintaa hyvistä sopivista juuustoista.
Vierailija kirjoitti:
Sipuli, ripausvehnäjauhoja, merisuolailla suolattu lohi, kerma/maito, sinappi, basilika, sitruuna, mustapippuri.
Tuore cremefreessi kylmäänä.
Sipuli, lohi (tuoretta ja/tai savustettua), kerma. Sitruunaa, tilliä, valkopippuria.