Nakit olleet lämpimässä pöydällä pari tuntia, voiko käyttää kastikkeeseen?!
Eli olleet tarjolla paloina ja jäi yli, voiko vielä tehdä kastiketta? Ettei tule ruokamyrkytystä tai jotain lapsille..
Kommentit (8)
Oliko niissä päiväys kuinka lähellä? Jos olivat suht tuoreita niin tekisin kastikkeen.
Käsittääkseni nakkeihin just nimenomaan lisätään sellasia aineita, jotka
ehkäsee ruokamyrkytyksiä, eli ne säilyy oikein hyvin vaikka ei aina kylmässä olisikaan.
Ihan huoletta voit mun mielestä käyttää.
Nakit pursuaa lisä- ja suoja-aineita. Säilyy hyvin vaikka vuorokauden huoneen lämmössä. Eli anna palaa vaan.
ei missään nimessä voi käyttää. ne on heti pilalla ja kaikki kuolee jo pelkästä haistamisesta, jos ne ovat olleet lämpösessä yli 5 sekuntia.
Kiitos teille! Tosin nyt meni muuten vaan fiilikset nakkikastikkeesta ;-)
No, ei sitä usein ole, lapset innoissaan niin lisäaineiltaruoka kehiin tänään.
Onko ap:lla ihan oikeasti arki näin hukassa, että tällaista pitää kysyä?
Jos nakit on suomalaisia, käyttöön vaan! Eihän niissä ole lihaa yhtään ja lihaan verrattavia aineita ehkä 50%. Eli ei mitään pilaantuvaa, koska lihaan verrattavat aineet on; eläinten nahat, nännit, jänteet, nivelet yms.
Syömään!...onneksi suomalaisissa nakeissa ei ole hevosta...sehän olisi lihaa...
Kerran jäi leikkeleet pöydälle viikoksi. Eivät edes haisseet eivätkä muutenkaan näyttäneet epäilyttäviltä. Eiköhän niihin laiteta niin paljon säilöntäaineita etteivät ne nyt parissa tunnissa pilaannu.