Kakun kuorrute, Ullan unelmakakusta
Moi, mistä voi ostaa noita sokerimassaleyvjä, joilla Ullakin kuorruttaa kakut? se ei siis ole marsipaania, ymmärsin.
onko se samaa kuin joku pikeerimassa?
en osaa käyttää noita, enkä tiedä mistä noita saa :(
Kommentit (4)
Minusta marsipaani maistuu paremmalle ja toimii kakuissa yhtä hyvin, vaikka eihän kaikki siitäkään tykkää. Sokerimassa maistuu vain tunkkaiselle sokerille.
kuinka ohueksi se kaulitaan ja repeeäkö helposti?
kummalla onnistuu helpommin??
ap
S-Marketista, Prismasta, K-kaupoista löytyy
kaulintaan sopivia kuorrutteita
- marsipaani
- sokerimassa
- vaahtokarkkimassa (tätä ainakin S-marketissa)
Kaikkia olen käyttänyt ja kaulitaan tomusokerin avulla (sokeri teesiivilän läpi ettei ole paakkuista)
sokeria laitetaan pöydälle ja massan pinnalle ohuelti ja lisätään tarvittaessa
kaulinnan ajan pitää pysyä irti pöydästä ja ei saa tarttua kaulimeen
noista helpoiten tulee halkeamia vaahtokarkkimassaan
Olen kuorruttanut kaikilla, olen kondiittori. Helppoja ovat kaikki johtunee ammatista.
Kauli 2,5 mm paksuuteen ja kauttaaltaan tasalaatuiseksi. Kuorrutteen siirtäminen onnistuu parhaiten jos pyöräytät aihion kaulimen ympärille ja kaulit auki kakun päälle. Vaatii vähän pidemmän kaulimen.
Ihan perus kaupoista löytyy maustehyllyn vierestä.