Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihapadan taitajat

Vierailija
23.02.2019 |

Hitsi, tein lihapataa johon laitoin kypsymään isoja naudan paloja tarkoituksena pitää uunissa pitkäääään... nyt muistin etten maustanut lihoja lainkaan suolalla, käytin vain pannulla. Liemeen kyllä laitoin ihan reilusti suolaa. Maustuuko lihat nyt riittävästi????illallisvierauta tulissa, en haluus mokata...

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei sillä pataruoassa ole mitään merkitystä minne ne suolat laittaa, kyllä ne siellä tasautuu. Jos olisit lihapalat suolannut pinnasta, niin siitä se suola olisi liuennut sinne liemeen kuitenkin. Relax.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kolme