Mua ällöttää syödä lihaa
En saa enää edes koko lautasta syödyksi, jos siinä on lihaa. Joku vastahakoisuus tullut. Vegaanius taitaa olla oikea vaihtoehto nyt.
Kommentit (18)
Mulla tuli sama sen jälkeen kun joku sanoi täällä että kaupassa myydään raatoja. Katson sitä lihaa ihan eri tavalla nyt. Olen vähentänyt tosi paljon punaista lihaa, siirtynyt enimmäkseen kalaan ja kasvisruokiin. Nakit ei jostain syystä ällötä, niitä syön.
Vierailija kirjoitti:
Mulla tuli sama sen jälkeen kun joku sanoi täällä että kaupassa myydään raatoja. Katson sitä lihaa ihan eri tavalla nyt. Olen vähentänyt tosi paljon punaista lihaa, siirtynyt enimmäkseen kalaan ja kasvisruokiin. Nakit ei jostain syystä ällötä, niitä syön.
Siihen nakkiin jauhetaan kaikki epämääräinen Jämä teuraasta
Mulla kanssa alkaa ällöttämään n. 100 gramman jälkeen. Esim ravintoloissa tilaan tästä syystä usein pääruuaksi kalaa, en pysty syömään jotain 150-200g pihviä enää. Vaikka siis lihan mausta pidänkin.
Kotona syön 80-prosenttisesti kasvisruokaa, joskus laitan vähän lihaa (esim pekonisuikaleita) "mausteeksi" siten, että esim. kahden päivän munakkaassa on lihaa 35g/päivä. Se riittää ja maku puskee hyvin esiin savupekonista.
Se 20 prosenttia on yleensä sitten kalaa ja äyriäisiä tai kanaa. Jotenkin punainen liha alkanut ellottaa suurina annoksina.
Säästää muuten myös ruokalaskuissa kun ostaa määrällisesti vähemmän lihaa!
Mulla on sama. Kalaa mä pystyn vielä syömään mut muuten vaan kasvisruokia. Mielettömän paljon parempi olla! Lihan sais kieltää ja pakottaa sillä ihmiset muuttaa ruokansa paremmaks.
Jos markkinoille tulisi pian kelvollista synteettistä lihaa, alkaisin välittömästi suosia sitä. Ihmetyttää, miksi moni pitää ajatustakin laboratoriossa kasvatetusta lihasta vastenmielisenä. Kannattaisi käväistä teurastamossa, niin fiilis voisi muuttua.
Vierailija kirjoitti:
Jos markkinoille tulisi pian kelvollista synteettistä lihaa, alkaisin välittömästi suosia sitä. Ihmetyttää, miksi moni pitää ajatustakin laboratoriossa kasvatetusta lihasta vastenmielisenä. Kannattaisi käväistä teurastamossa, niin fiilis voisi muuttua.
Voi ostaa myös tuottajilta joilla pienteurastomot jalostaa eli ne ovat paljon parempi eläimen kannalta sekä sen tuottajan.
Reko on hyvä paikka löytää näitä
Sama juttu, vaikka ennen söin jauhelihaa vähintään kerran viikossa. Ei pysty enää kuin satunnaisesti makkaraa. Lihapullatkin löyhkää kuolemalle.
Kaikesta sitä jaksetaan valittaa.
Ole syömättä lihaa ihan vapaasti, mutta älä tee siitä spektaakkelia.
Saat syödä mitä tahdot, aivan kuten me muutkin. Sitä ei tartte mainostaa.
Vierailija kirjoitti:
Mulla on sama. Kalaa mä pystyn vielä syömään mut muuten vaan kasvisruokia. Mielettömän paljon parempi olla! Lihan sais kieltää ja pakottaa sillä ihmiset muuttaa ruokansa paremmaks.
Miten niin paremmaks?
Vierailija kirjoitti:
Sama juttu, vaikka ennen söin jauhelihaa vähintään kerran viikossa. Ei pysty enää kuin satunnaisesti makkaraa. Lihapullatkin löyhkää kuolemalle.
Kai nyt kun olet jättänyt ne jääkaappiin viikoiksi. Saman kuoleman löyhkän tekevät ne sun vegaanipapupyörykät.
Elä hyvä ihminen sitten sitä syö