Lue keskustelun säännöt.
Voiko kakun suklaakuirrutteen tehdä 7 % ruokakermasta?
26.08.2018 |
Ohjeissa on kuohukermaa, mutta minulla vain floraa.
Ja 200 g suklaata. Onnistuuko, jos lisään suklaaseen 1 dl tuota?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei todellakaan onnistu millään flooralla.
Kuirun luirua siitä tulee, mutta siihen ilmeisesti tähtäätkin.
En sko, että on hyvää. Oletko koskaan lusikalla maistanut jotain ns ruokakermaa ja verrannut oikeaan kuohukermaan? Itse käytän vain kuohukermaa. Aina jääkaapissa, kun säilyy pitkään ja voi käyttää ruoanlaittoon ja leivontaan ja hyvää tulee aina.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Äh, eikun kauppaan...
Kinkuskikissalla on sellainen kuorrutus, että appelsiinimehuun laitetaan kaakaotomusokeria. Mutta kun ei ole tuota tomusokeriakaan.
Tai onnistuuko, jos korvaam kerman appelssiinimehulla?