Lue keskustelun säännöt.
  Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Alue: Aihe vapaa
      
      
      kebabbia (kuvat & ohje) -Zinkkumies
08.08.2018 | 
                  Ensin juostaan karitsa kiinni. Sitten tungetaan palaset lihamyllyn läpi. Lisätään mausteet ja ajetaan seos uudestaan lihamyllyn läpi.
Timjamia
Lipstikkaa
Pippuria
Selleriä
Persiljaa
Habaneroa (orange 300 000 schu)
Jalopenoa
Sitruuna Timjamia ja
Basilikaa
Basilikaa
Suolaa
Rosmariinia
Kaikki ainekset tietenkin itse kasvatettuja. Näin taataan luomulaatu.
Kanttarelleja (kävin keräämässä)
Lihalientä (kanttarelli mausteella)
Ja mitä nyt mieleen juolahtaa lisätä.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Alue: Aihe vapaa