Joko joulukinkkuja lihotetaan?
Mitä niille syötetään että paisuvat meheviksi joulukinkuiksi?
Kommentit (7)
Hah, kinkkujen valmistus aloitetaan tammikuussa. Kinkut pakastetaan ja niitä myydään "tuoreina" sitten joulukuussa.
"Lihasikalassa siat elävät kolmesta neljään kuukautta, minkä jälkeen ne kuljetetaan teuraaksi"
Ei kinkkuja, vaan niitä kantavia sikoja lihotetaan....
Vierailija kirjoitti:
Hah, kinkkujen valmistus aloitetaan tammikuussa. Kinkut pakastetaan ja niitä myydään "tuoreina" sitten joulukuussa.
Näin se menee isoissa teurastamoissa. Pienemmissä on vähän enemmän yritystä.
Varmuutta en asiasta tiedä. Juicen sika biisin mukaan porsaan joulun vietto alkaa toukokuussa. Luotan siihen ja possu on monella muullakin osalla hyvänmakuinen eläin. Pekonia, kyljyksiä jne. Sika on jalo eläin jota pitää kunnioittaa. Kuten oikeasti kaikkia syötäviä eläimiä. Jos mä saisin päättää niin jokainen teurastettava eläin doupattaisi niin etteivät edes huomaa kun henki lähtee.
No oho kun neitä häiritsee muiden jouluruoat. Hanki elämä.
Jotain moskaa kai? Mielestäni kinkku ei ole mitenkään erityisen maukasta.