Ravintolakokki! Kerro millainen on pahin jekku, jonka olet tehnyt johonkin ruoka-annokseen?
Syljitkö siihen, vai kaivoit räkäklimpin nenästäsi.
Kommentit (3)
En ole kokki, mutta exä oli. Ei siellä keittiössä ole oikein aikaa tai halua tehdä mitään kepposia, mutta kertoi, että kerran oli mikrottanut pihvin. Joku oli tilannut pihvin well done. Oli paistanut sen sille tasolle, missä se ravintoloissa on well done. Pihvi oli palautettu liian raakana. Oli paistanut uuden pihvin, vielä kypsemmäksi, ylikypsäksi siis. Taas se palautettiin. Kolmannella kerralla oli paistanut pihvin oikein kunnolla ylikypsäksi, työntänyt pihvin muutamaksi minuutiksi mikroon, ja sitten vielä hetkeksi parilalle ottamaan rapsakan pinnan, ja missä oli painanut pihviä lastalla, jotta viimeisetkin nesteet tulevat ulos. Kolmas pihvi oli kelvannut asiakkaalle...
Tykkään työstäni ja olen ylpeä tehdessäni kauniita, maukkaita annoksia.
Miksi tekisin jekkuja, kun asiakas kuitenkin sen rahan tuo taloon...