Venäjällä ei voi ikinä tietää mitä kaupasta ostettu ruoka pitää oikeasti sisällään.
Venäjällä kaupassakäyntikin on venäläistä rulettia.
"..Putin jopa vakuutti, että Venäjästä tulee lähivuosina maailman maatalousmarkkinoiden johtaja."
=D
Kommentit (16)
Kun näkee itä-suomalaisissa marketeissa venäläisten turistien latovan lohta ja juustoja kilokaupalla ostoskärryihinsä, niin kyllähän sen tietää mistä on kyse. Kaikkihan sen tietää että paikallinen ruoka siellä rajan takan on lähes syömäkelvotonta. Juustoja ja kalaa sielläkin kyllä kaupoissa löytyy, mutta joku syyhän siihen on miksi samoja asioita ostetaan Suomesta.
Ihmettelin myös itärajalla, kun ostosturisteilla oli kärryt täynnä oltermannia. Eräs paikallinen kertoi, että venäläinen juustoksi kutsuttu tuote ei ole oikeaa juustoa eikä kukaan tiedä mistä se on valmistettu, se on omituista pahanhajuista mössöä.
Venäjä toteuttaa vihreää unelmaa minimoimalla eläinperäiset raaka-aineet elintarvikkeistaan.
Oranssia marinaadia päälle niin menee täydestä suomalaisille.
Kun seuraavan kerran menette kauppaan Suomessa vaikka makkaraa ostamaan katsokaa tuote seloste. Hämmästytte!
Venäjällä omien tuotteiden tuotanto ja laatu kehittyy nopeasti ja vehnän, joka on strateginen vilja, tuottajana Venäjä on jo maailman suurin.
Vierailija kirjoitti:
vehnän, joka on strateginen vilja, tuottajana Venäjä on jo maailman suurin.
Vehnän tuotannossa top-5 on EU, Kiina, Intia, USA, Kanada.
Vehnän viennissä top-3 on Venäjä, USA ja Kanada, mutta kun lasketaan vientituotto, Venäjä on kolmantena.
Toisin sanoen Venäjä yrittää epätoivoisesti hankkia dollareita myymällä suhteettoman suuren osan vehnästään ulkomaille, ja sen laatu on niin heikkoa että siitä ei makseta priimatavaran hintaa.
En ylpeilisi.
Suomessa on myytävän mm valmiita "lihapyöryköitä", joissa ei ole lihaa ollenkaan. Kinkut kasataan kaikesta jätteestä ja entsyymeillä- kunnolla litistettynä- muodostuu leivän päälle laitettavaa "kinkkua" - lihaa 40%- jos sitäkään.
Makkarat ennen EU:ta sisälsivät 80% "lihaa": EU säännösten myötä laski 40: een prosenttiin. Saksasta tuotiin siankamaraa- nahkajauhoa, joka Saksassa kielletty- ja Suomessa oli "lihaa".
Tomaatit kasvatetaan vesikiertosysteemissä, eivät ole ravinteikasta multaa nähneetkään. Maku sen mukainen.
Vacumiin pakattua kalaa ei uskalla ostaa- listeriavaara.
Eurooppalaiset öljyt saatavat olla moottoriöljyä-- juustot Italiasta mädäntyneestä jauhettua mössöä...
Loviisan seutuvilla kolmen pojan yksinhuoltaja osti halvan viinapullon tienvarsi myyjiltä ja kuoli.
Oli työssäkäyvä ja opiskeli.
Miksi niihin myrkkyä pitää laittaa, pissisivät vaikka täytteeksi.
Vierailija kirjoitti:
Ei voi suomessakaan sen puoleen.
Olisiko antaa esimerkkiä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi suomessakaan sen puoleen.
Olisiko antaa esimerkkiä?
http://lilarahikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/219774-huijaus-lautasella
Luepa tuolta.
Venäjällä on huono ruoan laatu, rikkaat ja keskituloiset hakee ja ostaa muualta, kuten Suomesta.
Ei ole kauaa, kun oli uutinen missä venäläiset jäi meijerissä kiinni siitä että kylpivät siellä maitosäiliössä. Ja tätä oli jatkunut kauan.
Venäjä on n. 140 milj. erittäin monikulttuurillinen väestö ja hyvin laajalla alueella, on aivan selvää, että ravintokulttuuri ei ole sellainen kuin se Suomessa on juuri nyt. Tekin söitte ns. korvikkeita, kuten pettua, jne. vielä vain hetki menneeseen tai ette syöneet lähes mitään.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa on myytävän mm valmiita "lihapyöryköitä", joissa ei ole lihaa ollenkaan. Kinkut kasataan kaikesta jätteestä ja entsyymeillä- kunnolla litistettynä- muodostuu leivän päälle laitettavaa "kinkkua" - lihaa 40%- jos sitäkään.
Makkarat ennen EU:ta sisälsivät 80% "lihaa": EU säännösten myötä laski 40: een prosenttiin. Saksasta tuotiin siankamaraa- nahkajauhoa, joka Saksassa kielletty- ja Suomessa oli "lihaa".
Tomaatit kasvatetaan vesikiertosysteemissä, eivät ole ravinteikasta multaa nähneetkään. Maku sen mukainen.
Vacumiin pakattua kalaa ei uskalla ostaa- listeriavaara.
Eurooppalaiset öljyt saatavat olla moottoriöljyä-- juustot Italiasta mädäntyneestä jauhettua mössöä...
Mistä tiedät että Suomessa jossain lihapyörykässä ei ole lihaa ollenkaan tai jossain makkarassa on lihaa vain 40%? No siitä, että se lukee siinä paketin kyljessä tuoteselosteessa.
Luuletko että venäläisessä tuoteselosteessa kerrotaan mitä se tuote oikeasti sisältää?
Ostin pietarissa kaupasta viiniä, länsimaisilla kirjaimilla luki vain white wine ja 11-13% 😂😂