Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi xylitolia hehkutetaan, kun juustolla saa saman vaikutuksen

Vierailija
24.03.2018 |

ja huomattavasti terveellisemmin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiiä. Itsekin luin vuosia sitten että jokaisen ruokailun jälkeen juustosiivu suuhun ja se lopettaa happohyökkäyksen tai jotain.

Vierailija
2/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

kanniskele siinä sitten taskulämpimiä juustopaloja mukanasi koko päivä/napostele niitä viehättävästi jossain bussissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kanniskele siinä sitten taskulämpimiä juustopaloja mukanasi koko päivä/napostele niitä viehättävästi jossain bussissa.

Vastarannan kiiskit löytää aina valittamista :)

Vierailija
4/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vasemmassa takintaskussa on aina mukana savujuusto, josta haukkailen pitkin päivää ja käsilaukussa on goudaa. Hyvin säilyvät ja homehtuessa laji vaan paranee.

Vierailija
5/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ksylitoli makeuttaa, juusto ei.

Vierailija
6/6 |
24.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kokeillut makeuttaa purukumia juustolla?