Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ruodoton lohifile
16.03.2018 |
Taannoin opiskeluaikoinani ostin usein lohta kaupan kylmäaltaasta. Heitin fileen sellaisenaan uuniin, paistoin ja söin hyvällä ruokahalulla. Ei olisi tullut mieleenkään ryhtyä tutkimaan fileetä ruotojen varalta, eikä koskaan tullut silti ruodon puolikastakaan vastaan. Nykyään saa käyttää vartin ennen paistamista ruotojen nyppimiseen. Miksi nykyään ei enää saa ruodotonta lohta? Hintakin on varmaan triplaantunut.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa