Suolan "sietokyky" yhtäkkiä melkein nolla. Mistä voi johtua tällainen
tuntuu että kaikessa on liikaa suolaa. Pizzeriassakaan en voinut pizzaasyödä kun oli niiiiin suolaista, miehen mielestä ei ollut, samaa ruokaa ennenkin syöty ja molemmista suolaisuus yleensä hyvä.
tänään paistettiin munia ja mies teki omansa ensin, pyysin ilman suolaa omani ja silti oli liian suolainen kun pannulta tarttunut.
Ollaan käytetty aika reilusti suolaa joten siksi ihmetyttää
Kommentit (6)
Se on hetki sitten tutkittu ja oli vähän koholla, tai se arvo mikä lasketaan jotenkin jostain toisesta ja tarvitaan paino yms, niitä ei kukaan kysellyt.
Vierailija kirjoitti:
Se on hetki sitten tutkittu ja oli vähän koholla, tai se arvo mikä lasketaan jotenkin jostain toisesta ja tarvitaan paino yms, niitä ei kukaan kysellyt.
No, mä sanoisin, että se on syy. Ehkä kans jotkut elektrolyytit heittelee? Mee hoitaa toi munuaisjuttu kuntoon, ja katso, mitä ruokia pitää välttää.
Pt-GFReEPI oli siis 78 kun viitearvo 90. Käsittääkseni tuo just lasketaan jostain toisesta arvosta ja laskurin mukaan sain 90 kun laitoin painon sinne. Oisko ollut krea arvosta, mikä mulla taas normaali. Veren natrium koholla mikä ilmeisesti tarkoittaa että vähän olin kuiva.
Ruokaan laitoin normaalisti suolaa ja ei maistunut liian suolaiselta, outoa kyllä
Miten ihmeessä noin munuaisjutut vaan "hoidetaan kuntoon"? Omani on ollut koholla jo viisi vuotta, vaikka sitä on yrittänyt hoitaa kuntoon.
Jos Lidlen jotkut ulkomaiset merkit tuntuvat suolaisilta niin niissä tosiaankin on reippaasti suolaa, enemmän kuin pakkausselosta ilmoittaa.
Joo, sama. Tutkituttaisin munuaisarvon?