Pika! Minkä pesuohjelman valitsen tiskikonelohen kypsentämiseksi?
Tiskit valmiina, pesuaine paikallaan ja lohi foliossa koneen yläosassa, mutta mikä ohjelma kannattaisi valita? Resepteissä mainitaan vaan "normaalipesu" mutta ei mitään pesuajasta tai lämpötilasta.
Kommentit (4)
Kuten arvelinkin, lauantaina bottimœden poistama aloitus on nyt palautunut takaisin. Korjaileeko näitä umpimähkäisiä viikonloppupoistoja maanantaisin ihminen, vai mistä tässä on kyse? Vastaavia keissejä on tullut vastaan ennenkin, eli ihan asiallinen aloitus poistuu kuin puskista ja palautuukin sitten viikonlopun jälkeen näkyville. Onko muut huomanneet samaa?
Mielestäni tiskilonelohesta tulee lipeäkalan makuista, en suosittele. Sen sijaan jauhen lihasta tulee tehopesussa maukasta, kun laittaa mausteet pesuainelokeroon.
Suosittelen puolen tunnin kuivapesu ohjelmaa.