Vierailija

Ei saa katsottua mitään ohjelmia.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yritän luoda uutta tunnustakin, koska ajattelin et johtuis siitä et tunnuksessa joku vika mut ei lähetä vahvistusviestiä sähköpostiin.

Yritin vaihtaa selaintakin mutta ei auta. MIssä voi olla vika?

Vierailija

Onko siitä kadonnut kelaustoiminto? Eilen en saanut myöskään ohjelmaa pauselle. Heitti päälle mainoksen, mutta ohjelma jatkoi pyörimistään.

Vierailija

Katsomo on kyllä surkea. En ymmärrä tuota hiton kirjautumista. Mulla on älytv vuosimallia 2017 ja se toimii kuten tietsikka, kirjautuminen Katsomoon kestää ja kestää ja kestää...... Kaikki muut (Netflix, Areena, HBO) toimii mainiosti. En ymmärrä tuota salasanan pyytämistä joka h₩¥£€tin kertaa. Järkyttävän hidasta kun kaukosäätimellä laitat salasanaa.

TV vero

tuota kyllä se itselläkin tökkii toi katsomo ja käytän crhomen uusinta versioita. ja 50m langaton netti käytössä ja kaikki 5 palkilla mennään..kyllä se vika on mtvl jossain 

Vierailija

Toimiiko muilla katsomo? Yritän katsoa Emmerdalea ja mainokset näkyy normaalisti mutta itse ohjelma ei jos en liikuta hiirtä koko ajan. Jos hiiri ei liiku niin ohjelma pimenee.

Vierailija

Alkaa mennä hermo tohon mtv suoratoistopalveluun. Monta päivää oli niin että kun yritän alkaa katsomaan jotain ohjelmaa, niin video ei käynnisty. Tänään alkaa pyörittää ohjelmaa mut pätkii kokoajan tai muuttuu tunnistamattomaksi pikselimössöksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla