Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minäminä tekee virheitä, mutta minäminän ei tokikaan tarvi ottaa niistä koskaan vastuuta. Minäminä etsii aina jonkun porsaanreiän ja syyttää naapuria tai ketä tahansa vastaantulevaa henkilöä omista ongelmistaan. Minäminällä ei ole peiliä, tai jos on, niin hän ei osaa siihen katsoa. Minäminä on silti aina ensimmäisenä huutamassa omien oikeuksiensa perään, jos niitä joku loukkaa tai Minäminä kuvittelee niitä loukatun, mutta velvollisuuksia Minäminällä ei ole ellei hän itse halua tai hyödy niistä jollain tapaa.

Minäminän ei tarvitse noudattaa esim. liikennesääntöjä, koska hänellä on aina hyväksyttävä selitys miksi sai juuri tällä kertaa toimia näin ja noin. Minäminä jakaa mielellään tietoa miten virkavalta, työkkäri, kela, joku muu taho, on räjäytettävä, vaikka samaan aikaan nostelee rahoja ja tukiaisia tältä taholta tai on vailla heidän palveluksiaan. Minäminä ei katsele ajaessaan liikennemerkkejä, koska se on turhaa ja maalaisjärjellä pärjää, tai ainakin hän saa tehdä kuten tykkää. Minäminä ei myöskään hyväksy parkkisakkoja, mutta räjähtäisi hermostuksesta, jos joku toinen Minänminä tai leegio muita Minäminöjä parkkeeraisi Minäminän kotitalon edustalle/Minäminän omaan parkkiruutuun tai työpaikan yksityiselle parkkipaikalle. Tässä tilanteessa Minäminä vaatisi suureen ääneen paikalle palkattua pysäköinninvalvontaa, että saa hurauttaa ongelmitta itse omaan pihaansa tai parkkiruutuunsa.

Itserakkaus on sokea <3

  • ylös 7
  • alas 2

Kommentit (6)

Vierailija

Minäminä on myös ensimmäisenä huutamassa joka asiaan "laitonta, rikollista, tutkintapyyntö, kuluttajaviranomainen!", vaikka itse ei piittaa säännöistä tai velvollisuuksista mitään. Tiedän tyypin oikein hyvin. Maailman itsekkäimpiä tapauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olet kyllä järkyttävä kaikkien tuntema tyyppi itsekin.

Kah, siellä ensimmäinen Minäminä ilmoittautui, terve vaan o/

Mistäs tänään olet laittanut kitkerää tekstiä paikallislehden mielipidepalstalle?

Vierailija

Minäminä kokee, että muut ovat hänelle jotain velkaa. Siksi hän ei mielestään koskaan käytä ketään hyväkseen. Minäminä on prinsessa, oli hänen sukupuolensa mikä tahansa. Kun joku kyllästyy tekemään minäminälle palveluksia, Minäminä loukkaantuu ja pitää toista hyvin itsekkäänä kakkapäänä.

(ei ap.)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuossa olet oikeassa että itserakkaus on sokea ja peiliä ei kotoontas löydy.

kotoontas :D :D elämäm koulu on vaffa taas kerran

Sisältö jatkuu mainoksen alla