Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä kevyttä iltapalaa parsakaalista?

Vierailija
29.10.2017 |

Vinkkejä tänne! Pitäisi käyttää nyt pois ettei mene pilalle.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko palasiksi ja syö sipsidipin kanssa :)

Vierailija
2/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tahtoisin jotain ns- ruokaisampaa eikä nyt löydy sipsidippiäkään :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista kevyesi pilkottuna pannulla osterikastikkeessa tai pienessä määrässä soijakastiketta.

Vierailija
4/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienet pasta-annokset. Pastan lisäksi ei tarvita muuta kuin oliiviöljyä, valkosipulia, chiliä (kuivattukin käy) ja jos on jotani juustoa ja sitruunamehua niin plussaa.

Pasta keitetään. Toisessa kattilassa keitetään parsakaalia kukinnoiksi leikattuna noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen valutetaan. Reilusti oliiviöljyä kuumennetaan pannulla, lisätään valkosipulia ja chiliä. Sitten sekaan parsakaalit, pyöritellään hetki että imee makuja. Lopuksi suolaa ja mustapippuria päälle, ja sitruunan mehu raikastaa jos sitä on. Sekoitetaan pastaan ja annosten päälle juustoraastetta (jos on). Jos juustoa ei ole,  chiliä kannattaa käyttää vähän enemmän.

Vierailija
5/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta vaikkapa hunajalla, balsamicolla ja haluamillasi mausteilla, laita sitten uuniin paahtumaan yksinään tai muiden kasvisten kanssa.

Vierailija
6/6 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

nam!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme seitsemän