Mitä ruokaa tekisit possun kasslerpaistin jämistä?
Eiliseltä päivälliseltä jäi 300-400g paistia. Mitä ruokaa tekisit?
Kommentit (10)
Leikkaa tai revi ohuiksi suikaleiksi ja lado harvakseltaan uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200-asteisessa kiertoilmassa rapeiksi. Näitä voi joko maustaa soijakastikkeella ja tarjota snackina popcornien tapaan, tai lisätä kermaiseen pastakastikkeeseen tai ruokaisaan salaattiin.
Munakkaaseen saa kätkettyä vaikka mitä tähderuokaa ja juustonloppuja. Hyvää tulee!
Tuorekasviswokkia.
Pilko porkkanoita, paprikaa ja sipulia ja kuullota sesamöljyssä, lisää vähän chilihippuja ja inkivääriä. 5 min kuluttua lisää broccolin nuppuja ja paahdettuja cashew pähkinöitä, vesikastanjaa ja silputtua lihaa. Lisää vaikka valmis wokkikastike (hoi sin tms). Freesaa vielä 5-10 min ja kääntele joukkoon keitettyä nuudelia.
Huom pannun täytyy olla tosi kuuma koko ajan, muuten ruoka alkaa keittymään
Uunipataan sipulia, porkkanoita, perunaa, mitä vain juureksia. Liha leikattuna tai revittynä mukaan. Nesteeksi vaikka olutta tai viiniä. Vesikin on fine. Soijaa tai suolaa, pippureita ja tuoreita yrttejä (vaikka rosmariinia tai timjamia tai minttua). Uuniin hautumaan.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaa tai revi ohuiksi suikaleiksi ja lado harvakseltaan uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200-asteisessa kiertoilmassa rapeiksi. Näitä voi joko maustaa soijakastikkeella ja tarjota snackina popcornien tapaan, tai lisätä kermaiseen pastakastikkeeseen tai ruokaisaan salaattiin.
Mitäs jos tämän tekisi siirappiselle uunipellille, niin keitoksesta saisi hienon ryijyn...
Ramen keittoa, mutta uunin/pannun kautta ne kaslerit. Täytettyä patonkia, paistettua riisiä yms
Kastike perunoille.