Huh huh onpas tuo Tomi Björck rikas
Kommentit (23)
Vierailija kirjoitti:
Kovaa työtä =D
Sulla ei taida olla hajuakaan siitä mitä vaatii että pääsee hyviin ravintoloihin töihin? Niin kun se ei ole ihan sama asia kuin joku lähigrilli tai Rosson kokki.
Australiassa nyt ei ole läheskään yhtä kallista kuin Suomessa. Bondi Beachiltäkin saa palatseja merinäköalalla ja uima-altaalla samaan hintaan kuin kuppasesta Töölöstä sata neliötä kerrostalosta.
Vierailija kirjoitti:
Australiassa nyt ei ole läheskään yhtä kallista kuin Suomessa. Bondi Beachiltäkin saa palatseja merinäköalalla ja uima-altaalla samaan hintaan kuin kuppasesta Töölöstä sata neliötä kerrostalosta.
Enpä taida uskoa. Parin minuutin pikaselauksen perusteella vuokra-asunnotkin (vähän hulppeammat) on n. 10 000$/kk luokkaa tuolla alueella.
Vierailija kirjoitti:
Australiassa nyt ei ole läheskään yhtä kallista kuin Suomessa. Bondi Beachiltäkin saa palatseja merinäköalalla ja uima-altaalla samaan hintaan kuin kuppasesta Töölöstä sata neliötä kerrostalosta.
Huomaa ettet tunne Sydneyn asuntojen hintatasoa...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Australiassa nyt ei ole läheskään yhtä kallista kuin Suomessa. Bondi Beachiltäkin saa palatseja merinäköalalla ja uima-altaalla samaan hintaan kuin kuppasesta Töölöstä sata neliötä kerrostalosta.
Huomaa ettet tunne Sydneyn asuntojen hintatasoa...
Huomaan, ettet tunne Töölön hintatasoa. Ja jos rehellisiä ollaan, Sydneyn parhaat paikat ovat taatusti asumismukavuudeltaan hyvin eri kastia kuin Suomen pääkaupunki.
Vierailija kirjoitti:
se ei ole ihan sama asia kuin joku lähigrilli tai Rosson kokki.
Ohis mutta onko rossoissa kokki? Luulin, että tarjoilijat työntää eineksen mikroon.
Nuoret vääntäny minimipalkalla Tompan rafloissa että saadaan keittiömestarille kunnon lukaali.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
se ei ole ihan sama asia kuin joku lähigrilli tai Rosson kokki.
Ohis mutta onko rossoissa kokki? Luulin, että tarjoilijat työntää eineksen mikroon.
Joo Saarioisten miksoruuat siellä lämmitetään mikrossa.. Ei helv.
Loskat suuhun Tomi joutui muuttamaan ausseihin vai kun Suomessa varmaan monikin boikotoi hänen ruokaan?
Vierailija kirjoitti:
Kovaa työtä =D
Mikä ihmeen dille olet ? Jos kuvittelet ravintola/keittiötyöskentelyn olevan jotain uuta kuin kovaa työtä, niin mene ihmeessä koettamaan.
Vierailija kirjoitti:
Kovaa työtä =D
Mikä ihmeen dille olet ? Jos kuvittelet ravintola/keittiötyöskentelyn olevan jotain uuta kuin kovaa työtä, niin mene ihmeessä koettamaan.
Eikös Tomilla ole rafla/rafloja Ausseissakin? Hänhän voisi osallistua Masterchef Australiaan vierailevana kokkina, joka toisi mukanaan suomalaisia raaka-aineita luovuustehtävään tai kinkkisen suomalaisen (perinne-)ruokareseptin painetestiin :)
Vierailija kirjoitti:
Eikös Tomilla ole rafla/rafloja Ausseissakin? Hänhän voisi osallistua Masterchef Australiaan vierailevana kokkina, joka toisi mukanaan suomalaisia raaka-aineita luovuustehtävään tai kinkkisen suomalaisen (perinne-)ruokareseptin painetestiin :)
Olis hauska nähdä Matt Prestonin ilme kalankukon äärellä. Ei, en usko maailman olevan vielä valmis tähän.
En oo vielä katsonut 1. jaksoa, mutta aion ehdottomasti, koska Antti Holma on niin ♡ Ja Australia on aina kiinnostava. Ensi jaksossa ilmeisesti Chile.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikös Tomilla ole rafla/rafloja Ausseissakin? Hänhän voisi osallistua Masterchef Australiaan vierailevana kokkina, joka toisi mukanaan suomalaisia raaka-aineita luovuustehtävään tai kinkkisen suomalaisen (perinne-)ruokareseptin painetestiin :)
Olis hauska nähdä Matt Prestonin ilme kalankukon äärellä. Ei, en usko maailman olevan vielä valmis tähän.
Luovuustehtävän raaka-aineeksi Tomi voisi tuoda esim. lakkoja, karpaloita, puolukoita, kantarelleja/suppilovahveroita, muikkuja, siikaa, kuhaa tai ahventa, poronlihaa, jotain riistalintua, salmiakkia, ruisleipää, hapankorppua, nyhtökauraa/härkistä, mustamakkaraa (:D), jäkälää, jotain suomalaista villiyrttiä, Fazerin sinistä, leipäjuustoa, Finlandia-vodkaa, lakkalikööriä tai Salmiakkikoskenkorvaa.
Vierailija kirjoitti:
Nuoret vääntäny minimipalkalla Tompan rafloissa että saadaan keittiömestarille kunnon lukaali.
Näinhän se on joka paikassa. On yritys, jossa on johtoporras ja duunarit.
Onhan Tomilla ravintoloidensa lisäksi nää sivutuotteet, eli tv-ohjelmat. Niillähän sitä hilloa tehdään nopeasti ja oliko sillä jotain keittiötuotteita myynnissä omalla naamallaan.
No, mutta duunia tekemällä saa kivaa itelleen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikös Tomilla ole rafla/rafloja Ausseissakin? Hänhän voisi osallistua Masterchef Australiaan vierailevana kokkina, joka toisi mukanaan suomalaisia raaka-aineita luovuustehtävään tai kinkkisen suomalaisen (perinne-)ruokareseptin painetestiin :)
Olis hauska nähdä Matt Prestonin ilme kalankukon äärellä. Ei, en usko maailman olevan vielä valmis tähän.
Luovuustehtävän raaka-aineeksi Tomi voisi tuoda esim. lakkoja, karpaloita, puolukoita, kantarelleja/suppilovahveroita, muikkuja, siikaa, kuhaa tai ahventa, poronlihaa, jotain riistalintua, salmiakkia, ruisleipää, hapankorppua, nyhtökauraa/härkistä, mustamakkaraa (:D), jäkälää, jotain suomalaista villiyrttiä, Fazerin sinistä, leipäjuustoa, Finlandia-vodkaa, lakkalikööriä tai Salmiakkikoskenkorvaa.
Ei onnaa, noi tyssää rajalle kun Ausseihin ei saa viedä ihan mitä ruokaa vaan.
Oli ihan kiva :)
Onhan hän tehnyt 20 vuotta kovaa työtä.
Muutenkin hyvä ohjelma (jos näit sen talon Antti Holman ohjelmassa?), sellainen hyvän mielen ohjelma. Ainoa mikä ärsytti oli Tomi Björkin puhetyylin muuttuminen heti kun puhuttiin ruoista. Siitä tuli sellainen töksähtelevä "sukulamainen". Kun taas siellä kukkulalla, puistonpenkillä esim. Tomi puhui mukavan soljuvasti ja rauhallisesti.