Lue keskustelun säännöt.
Puuro perjantaina pussiin ja maanantaina tarjolle?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisään
Ihmetyttää että miten tuollainen voi säästää kustannuksia ja työaikaa?
Ruoka pitää kuitenkin samalla tavalla valmistaa ja sen lisäksi pakata, jäädyttää, kuljettaa ja lämmittää uudelleen.
Minun mielestäni suomalaista vaivaa ruokakulttuurin puute ja liika tehostaminen.
Itse en henkilökohtaisesti ymmärrä edes ihmisiä jotka kokkaavat pakasterasiat täyteen makaronilaatikkoa ja syövät sitten sitä päivätolkulla.
Kyllä ruuan pitäisi olla mahdollisimman tuoretta.
Mietin myös että eikä muovista liukene kaikenlaisia kemikaaleja jos sinne kuumaa puuroa truutataan?