Paljasta hyvä omenahilloreseptisi? :)
Hilloajia varmasti linjoilla, kertoisitko oman omenahilloreseptisi, joka on mielestäsi kokeilemistasi paras? :)
Kommentit (3)
Jos laittaa omenahilloon vähemmän sokeria kuin se perinteinen kolmasosa, niin vaikuttaako se säilyvyyteen niin että säilyy lyhyemmän aikaa (ei perinteistä vuotta) vai niin ettei säily ollenkaan?
Vierailija kirjoitti:
Jos laittaa omenahilloon vähemmän sokeria kuin se perinteinen kolmasosa, niin vaikuttaako se säilyvyyteen niin että säilyy lyhyemmän aikaa (ei perinteistä vuotta) vai niin ettei säily ollenkaan?
Kannattaa käyttää sitä pahvisessa pakkauksessa olevaa hillosokeria, siinä on enemmän hyytelöimisainetta ja vähemmän hillosokeria. Säilyy ihan hyvin, tosin itse pakastan hillot. Olen itse käyttänyt tuota sokeria jo vuosia ja tykkään enemmän kuin normi hillosokerista, jolla hillosta tulee älyttömän imelää, jos sakeus on sopiva.
Mutta niistä mauista - kaneli on hyvä ja vaniljasokeri, yhdessä tai erikseen. Rommi toimii myös hyvin.
Paljon kanelia.