Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pannarin paisto

Vierailija
13.09.2017 |

Mikä meni vikaan? Paistoin pannaria uunissa pellillä leivinpaperin päällä. Ja rasva erottui siihen pinnalle läikiksi. Mikäsi toi rasva erottuu tohon?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että pannarin paisto kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Vierailija
2/3 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulle on käynyt myös noin, olisiko tullut laitettua liikaa rasvaa, ihan hyvää tulee vähälläkin rasvalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari tulee, kun sulattaa pellillä noin 50gr voita. Voi saa ruskistua kunnolla (palaa helposti!), sitten lisätään taikina ja uuniin. En koskaan lisää rasvaa suoraan pannaritaikinaan. Vatkaan myös munia kunnolla. Näillä isoäidiltä perityillä ohjeilla pannarista tulee tod. herkullista.