Vierailija

Menisitkö heti telkkariin tuulettamaan voittoasi omalla nimellä ja naamallasi ja soittaisitko pomolle että et tuu enää töihin?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708242200349317_ul.shtml

Sivut

Kommentit (36)

...nyt sen verran puhki kuluneesta työviikosta tai oikeastaan kokonaisesta kuluneesta vuodesta... että ostaisin matkan jonnekin kauas ja lämpimään. Paikkaan, jossa on valkoinen hiekkaranta ja välkehtivä meri, riippumatto rannalla, kylmä juoma kädessä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihan heti ensimmäiseksi menisin johonkin autoliikkeeseen ja ostaisin mahdollisimman hienon ja nopean auton esim joku Ferrari F488 +500000€ ja sitten ajelisin sillä.

Vierailija

Olenko käsittänyt oikein, että ensin yleensä saa tiedon, että rahaa on tulossa. Sitten odotellaan sitä rahaa jokusen viikon. Mites on? Koska odotusaikana pitäisin itse matalaa profiilia.

Vierailija

Ei tuolta voittajalta ole kysytty haluaako hän nimensä julkaistavan sen enempää kuin Suomessa verotietojen julkaisun yhteydessä.

Vierailija

Tuo päävoitto on vähän harhaanjohtava, koska voiton ottaa kertasummana, niin se on paljon pienempi ja siitä menee vielä verot. 

Ensin varmaan pyörtyisin. Sitten voisin itkeä vähän. 

Toivuttuani panisin perheen raha-asiat kuntoon. Hemmottelisin läheisiä ja itseäni. Teettäisin tarvittavat remontit kaupungissa ja mökillä. Menisin pankkiin neuvottelemaan sijoituksista. Säätiöittäisin tai lahjottaisin osan johonkin hyvään kohteeseen. 

Julkisuuteen en menisi, eikä se ole Suomessa muutenkaan tapana isojen Lottovoittojen yms. kohdalla. 

Töitä en lopettaisi. 

Vierailija

Alkaisin suunnitella talon ja auton ostoa. En kertoisi voitosta kellekään muulle kuin miehelle, ja hänellekään en varmaan paljastaisi koko summaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olenko käsittänyt oikein, että ensin yleensä saa tiedon, että rahaa on tulossa. Sitten odotellaan sitä rahaa jokusen viikon. Mites on? Koska odotusaikana pitäisin itse matalaa profiilia.

Näinhän se menee, mutta Suomessa veikkaukselta saa tositteen voitosta ja sitä vastaan saa pankista lainaa samantien.

APlle vastaan, että ensin maksoin velat pois ja pidin matalaa profiilia. En kuitenkaan tuommoisia summia voittanut, vaan pysyttiin parissa miljoonassa.

Vierailija

Eikö Veikkaus-voitoista ole maksettu verot valmiiksi?

Palkkaisin itselleni työryhmän, jonka vastuulle siirtäisin 500 miljoonan käyttämisen hyväntekeväisyyteen. Mielenterveyspalvelut ja ihmisten tasa-arvoinen hyvinvointi olisivat lähellä sydäntäni. Tekisin 3-4-päiväistä työviikkoa hyväntekeväisyyden parissa.

Palkkaisin itselleni sijoitusasiantuntijoita, joiden kanssa sijoittaisimme 140 miljoonaa. Haluaisin investoida paikallisiin start-upeihin, mutta myös tuottoisampiin yrityksiin, joiden toiminta kestäisi eettisen tarkastelun.

Jäljelle jäisi 5 miljoonaa, jotka jättäisin huvittelukäyttöön. Lunastaisin suvun rantatontin itselleni ja pistäisin nykyiset rakennukset mataliksi, ja rakentaisin valoisan kivitalon. Ostaisin sähköauton. Varaisin perheillemme reissun Malediiveille tms. Ostaisin lupaavalle ratsastajalle pari kilpahevosta ja kävisin seuraamassa niiden otteita kisoissa. Ja kaiken hyvän ja eettisesti kestävän jälkeen laitattaisin itselleni silikonirinnat :D

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla