Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kääretortun täytteestä saa valkoista?

Vierailija
15.07.2017 |

Päivän tyhmä kysymys.

Aina kun teen unelmatorttuun sellaista voikreemitäytettä, siitä tulee kellertävää. Vaikka kokeilisin mitä reseptiä.

Miten saan siitä valkoista?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voikreemistä ei oikein saa valkoista, koska voi on kellertävää. Täytteestä saa valkoisen esimerkiksi laittamalla täytteeksi maustettua rahkaa tai tuorejuustoa.

Vierailija
2/5 |
15.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää kreemiin valkoista elintarvikeväriä. Tee torttuun täyte kuohukermasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ekana tuli mieleen kermavaahto? Tai sellainen rahkakerma, sekä kermavaanhtoa ja rahkaa?

Vierailija
4/5 |
15.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voitäytteestä tulee vaaleampaa, kun sen vatkaa hyvin vaahdoksi. Jos vielä laittaa vanhan ohjeen mukaan keltuaista, niin sekin tekee sen keltaista.

Vierailija
5/5 |
15.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista! Olen siis ihmetellyt, kun muilla olen nähnyt ihan kirkkaan valkoista täytettä unelmatortussa ja kääretortussa. Ilmeisesti ei ole siis ihan perinteinen voitäyte ollut kyseessä. Vaaleankeltaista olen tosiaan saanut kovasti vatkaamalla, mutta en puhtaanvalkoista kuitenkaan. Täytyy kokeilla noita muita vaihtoehtoja!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kuusi