Miten kääretortun täytteestä saa valkoista?
Päivän tyhmä kysymys.
Aina kun teen unelmatorttuun sellaista voikreemitäytettä, siitä tulee kellertävää. Vaikka kokeilisin mitä reseptiä.
Miten saan siitä valkoista?
Kommentit (5)
Lisää kreemiin valkoista elintarvikeväriä. Tee torttuun täyte kuohukermasta.
Ekana tuli mieleen kermavaahto? Tai sellainen rahkakerma, sekä kermavaanhtoa ja rahkaa?
Voitäytteestä tulee vaaleampaa, kun sen vatkaa hyvin vaahdoksi. Jos vielä laittaa vanhan ohjeen mukaan keltuaista, niin sekin tekee sen keltaista.
Kiitos vastauksista! Olen siis ihmetellyt, kun muilla olen nähnyt ihan kirkkaan valkoista täytettä unelmatortussa ja kääretortussa. Ilmeisesti ei ole siis ihan perinteinen voitäyte ollut kyseessä. Vaaleankeltaista olen tosiaan saanut kovasti vatkaamalla, mutta en puhtaanvalkoista kuitenkaan. Täytyy kokeilla noita muita vaihtoehtoja!
Voikreemistä ei oikein saa valkoista, koska voi on kellertävää. Täytteestä saa valkoisen esimerkiksi laittamalla täytteeksi maustettua rahkaa tai tuorejuustoa.