Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tonnikala purkissa, miten se on kypsennetty? Suola?

Vierailija
08.07.2017 |

Onko se jokin suolasäilyke, vai onko se jotenkin kypsennetty? Tuli yhtäkkiä mieleen.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin, että kysymys on tyhmä. Nyt kukaan ei tiedäkään. Miten on?

Vierailija
2/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se on kypsää, kuumennettu, näkeehän se ja eihän se muuten lämpimässä säilyisi. Suolaakin toki on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on säilykekypsennetty, eli yleensä pakattu purkkiin ja purkki on sittn umpinaisena kuumennettu. Tämä tappaa kaiken elävän purkin sisältä ja niin kauan kuin se on kiinni, sisällys säilyy varsin hyvin. Tämä koskee myös tölkkihedelmiä ja esim tomaatteja. Kuumennus on nopea. Eikä sinänsä vaikuta tuotteen rakenteeseen, mutta näkeehän tonnikalasta että se on kypsennetty.

Suola ei säilytä purkkisäilykettä,mutta säilyketonnikalassa sitä on silti aika paljon.

Vierailija
4/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne on säilykekypsennetty, eli yleensä pakattu purkkiin ja purkki on sittn umpinaisena kuumennettu. Tämä tappaa kaiken elävän purkin sisältä ja niin kauan kuin se on kiinni, sisällys säilyy varsin hyvin. Tämä koskee myös tölkkihedelmiä ja esim tomaatteja. Kuumennus on nopea. Eikä sinänsä vaikuta tuotteen rakenteeseen, mutta näkeehän tonnikalasta että se on kypsennetty.

Suola ei säilytä purkkisäilykettä,mutta säilyketonnikalassa sitä on silti aika paljon.

Kuinka sinusta tuli noin viisas? :o

Vierailija
5/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkkitonnikala on yleensä kypsennetty kahteen kertaan; esi-kypsennys ennen purkittamista ja vielä kuumennus sen jälkeen bakteerien tappamiseksi.

Vierailija
6/6 |
08.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on säilykekypsennetty, eli yleensä pakattu purkkiin ja purkki on sittn umpinaisena kuumennettu. Tämä tappaa kaiken elävän purkin sisältä ja niin kauan kuin se on kiinni, sisällys säilyy varsin hyvin. Tämä koskee myös tölkkihedelmiä ja esim tomaatteja. Kuumennus on nopea. Eikä sinänsä vaikuta tuotteen rakenteeseen, mutta näkeehän tonnikalasta että se on kypsennetty.

Suola ei säilytä purkkisäilykettä,mutta säilyketonnikalassa sitä on silti aika paljon.

Kuinka sinusta tuli noin viisas? :o

Mulla oli nuorena ortoreksia. Tiedän ruoasta todella paljon normaalin ihmisen mielestä triviaalia tietoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kaksi