Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on se laadukas liha ja ne hyvät rasvat?

Vierailija
29.06.2017 |

Näistä jaksatte jauhaa, mutta ette määrittele tarkemmin edes kysyttäessä. Olisi hyvä saada teiltä jankkaajilta vastaukset perusteluineen.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän mitään perusteluja tarvita, koska kaikki sen tietää. Laadukas liha on rasvatonta filettä ja hyvät rasvat ovat kasvirasvoja, varsinkin rypsiöljy on superterveellistä.

Vierailija
2/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän mitään perusteluja tarvita, koska kaikki sen tietää. Laadukas liha on rasvatonta filettä ja hyvät rasvat ovat kasvirasvoja, varsinkin rypsiöljy on superterveellistä.

</sarkasmi>

Vierailija
4/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marketista ostettu sianniska ei voi olla laadukasta, mutta maatilatorilta sama höttö kahdeksankertaiseen hintaan on jo hifiä. MOT

Vierailija
5/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laadukas liha on nuorta ja kiinteää. Hyvät rasvat ovat oikeissa paikoissa, esim rinnoissa.

Vierailija
6/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laadukas liha on nuorta ja kiinteää. Hyvät rasvat ovat oikeissa paikoissa, esim rinnoissa.

Sellaista pojoing- läskiä. Eihän tässä maassa voi kuin n*ss**

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole aiheesta jankannut täällä, mutta nyt kun kysyit niin:

-Hyvää lihaa on naudan entrecote. Tämä on pihvien kuningas, jolle naudan sisäfileekin jää kakkoseksi, jos on taiten tehty. Välirasva sulaessaan tuo makua ja estää pihvin kuivumisen. Parin sentin paksuinen pihvi, päälle hierotaan vähän hienoa merisuolaa, mustapippuria ja hieman oliiviöljyä. Ei tietenkään ekstraneitsyttä, vaan paistoon sopivaa. Pari minuuttia per puoli ja sitten pois ja folioon etäytymään toviksi. Kakkosena naudan sisäfilee, ihan todella kevyellä paistolla. Kolmas hyvä ja suotta ylenkatsottu on kassler, eli possun niska. Siinäkin rasva on avainasemassa tuomassa makua ja estämässä kuivumista.

-Hyvää rasvaa ovat kylmäpuristetut kasviöljyt, paitsi kookosöljy. Rypsiöljy on ok, kuten auringonkukkaöljykin. Rypsiöljystä tulee ruokaan pieni sivumaku, auringonkukkaöljystä miedompi. Kaikista paras terveellisyys/maksu -suhde on oliiviöljyssä. Ekstraneitsytversio annosten ja salaattien viimeistelyyn, ja halvempi paistoon sopiva öljy sitten.. noh, paistoon.

Ugh, olen puhunut.

Vierailija
8/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, kala tietysti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esimerkiksi broilerin rintafile ja rypsiöljy. Toinen esimerkki naudan sisäpaisti ja oliiviöljy.

Vierailija
10/11 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko keksit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

-